Τελευταία Νέα
Διεθνή

WAP: «Όσοι θέλουν ειρήνη πρέπει να στηρίξουν τη Ρωσία» - Μεγάλη καμπάνια κατά δυτικής «τροφοδότησης» του πολέμου

WAP: «Όσοι θέλουν ειρήνη πρέπει να στηρίξουν τη Ρωσία» - Μεγάλη καμπάνια κατά δυτικής «τροφοδότησης» του πολέμου
Όπως σημείωσαν τα μέλη της Αντιιμπεριαλιστικής Πλατφόρμας η Ρωσία απάντησε σε μια υπαρξιακή απειλή αφού ο άξονας ΗΠΑ-ΝΑΤΟ επεκτείνεται εναντίον της εδώ και 30 χρόνια
Όλες οι φιλειρηνικές δυνάμεις θα πρέπει να στηρίξουν τη Ρωσία στον δίκαιο αγώνα της στην Ουκρανία, δήλωσαν το Σάββατο 28/1 οι συμμετέχοντες στη συνάντηση της Παγκόσμιας Αντιιμπεριαλιστικής Πλατφόρμας (WAP) στην Αθήνα.
Όπως έγραψαν μέλη της ένωσης που αποτελείται από εκπροσώπους της Βουλγαρίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ελλάδας, της Βόρειας Μακεδονίας, της Νότιας Κορέας και ορισμένων άλλων χωρών στη σελίδα τους στο Facebook, στις 24 Φεβρουαρίου 2022, η Ρωσία αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη σφαγή του λαού της από τους Ναζί του Κιέβου.

Σημείωσαν ότι η Ρωσία απάντησε σε μια υπαρξιακή απειλή ότι ο άξονας ΗΠΑ-ΝΑΤΟ αυξάνεται εναντίον της εδώ και τρεις δεκαετίες.

Κατά τη γνώμη τους, από τότε, η Ρωσία παρασύρεται σε έναν δύσκολο και άνισο αγώνα με όλες τις δυτικές ιμπεριαλιστικές χώρες και τους υφισταμένους τους.
Την άνοιξη του 2022, με πρωτοβουλία των δημοκρατικών δυνάμεων της Νότιας Κορέας, ιδρύθηκε η Παγκόσμια Αντιιμπεριαλιστική Πλατφόρμα με σκοπό να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο μέτωπο όλων των πολιτικών κινημάτων και κομμάτων που αντιστέκονται στους πολέμους της Δύσης και αντιμετωπίζουν τον ιμπεριαλισμό.
Τον Οκτώβριο, η WAP πραγματοποίησε την εναρκτήρια διάσκεψη της στο Παρίσι και πρόκειται να διοργανώσει φόρουμ σε όλες τις ηπείρους το 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης