Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποίηση Medvedev στη Δύση: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα γίνει με... άρματα μάχης - Όλος ο κόσμος θα γίνει σκόνη

Προειδοποίηση Medvedev στη Δύση: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα γίνει με... άρματα μάχης -  Όλος ο κόσμος θα γίνει σκόνη
Ο «εξαθλιωμένος Παλαιός Κόσμος» δεν θα αποφύγει τις συνέπειες της σύγκρουσης, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσική
Σχετικά Άρθρα
(upd) Οι παραδόσεις τεθωρακισμένων οχημάτων και άλλων όπλων στο Κίεβο δεν θα αποτρέψουν έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, εφόσον οδηγηθούμε σε αυτό το σημείο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023.
Επισήμανε ότι η προστασία της Ουκρανίας είναι «περιττή» στην Ευρώπη και για ένα σύστημα ασφάλειας της ηπείρου, ενώ δεν θα βοηθήσει τον «εξαθλιωμένο Παλαιό Κόσμο» να αποφύγει τις συνέπειες της σύγκρουσης.
Σύμφωνα με τον Medvedev, εάν συμβεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, δυστυχώς, δεν θα διεξαχθεί με τη βοήθεια τανκς και μαχητικών.
Τόνισε ότι σε ένα τέτοιο σενάριο όλος ο κόσμος θα γίνει «σκόνη».
Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας επισήμανε ότι οι βρετανικές αρχές , ειδικότερα, δηλώνουν ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ θα πρέπει να παράσχουν στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο «αυτή τη στιγμή».
«Και μαχητικά και εκατοντάδες άρματα, και συστήματα πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς.
Έτσι, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί η επέκταση της Ρωσίας - και, πάλι, ένας παγκόσμιος πόλεμος», έγραψε ο Medvedev στο κανάλι του στο Telegram.
Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας πρόσθεσε επίσης ότι «οι ανόητοι στις δομές εξουσίας της Ευρώπης είναι αναρίθμητοι» όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση όσον αφορά το Ουκρανικό.

Τα αμερικανικά Abrams δεν θα εμφανιστούν στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία

Τα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams δεν θα φτάσουν στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία, καθώς η σύγκρουση θα έχει ήδη τελειώσει μέχρι να προετοιμαστούν αυτά τα τεθωρακισμένα οχήματα για αποστολή, ανέφερε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter
Ο συντονιστής στρατηγικών επικοινωνιών στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, έχει δηλώσει ότι η προμήθεια του Abrams στην Ουκρανία θα πάρει «πολλούς μήνες».
«Στοιχηματίζω ότι τα τανκς Abrams δεν θα βρεθούν ποτέ στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία ανέφερε ο Ritter, δείχνοντας τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky λέγοντας ότι θα ήταν πολύ αργά αν τα τανκς Abrams δεν έφταναν μέχρι τον Αύγουστο.
Ο Zelensky ξέρει, όλοι οι Ουκρανοί γνωρίζουν ότι αυτός ο πόλεμος θα έχει τελειώσει μέχρι τον Αύγουστο εάν δεν λάβουν απεριόριστη ποσότητα όπλων από την Δύση.

Οι ΗΠΑ εξαπάτησαν την Γερμανία...

Η απόφαση των ΗΠΑ να προμηθεύσουν με άρματα μάχης Abrams, παρέσυρε όχι μόνο την Ουκρανία, αλλά και την Γερμανία να συμφωνήσει να προμηθεύσει άρματα μάχης Leopard 2.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραπλάνησαν τους Γερμανούς και είπαν ψέματα στους Ουκρανούς για να στείλουν Leopard» αυτό είναι το σχέδιο…

Στις 25 Ιανουαρίου, οι αρχές των ΗΠΑ ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να μεταφέρουν 31 άρματα μάχης M1 Abrams στην Ουκρανία. Η γερμανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι θα στείλει 14 άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία από τα αποθέματα των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων και θα εκδώσει άδειες για επανεξαγωγή σε άλλες χώρες.
Στις 25 Ιανουαρίου, τα τμήματα άμυνας της Νορβηγίας και της Σλοβακίας ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να μεταφέρουν άρματα μάχης στην Ουκρανία και νωρίτερα οι αρχές της Μεγάλης Βρετανίας, της Πολωνίας και της Γαλλίας ανακοίνωσαν επίσης την απόφαση να παραχωρήσουν τανκς στην Ουκρανία.
Μετά από αυτό, ο Zelensky τόνισε ότι η Ουκρανία πρέπει να «επεκτείνει τη συνεργασία» και να λάβει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς και μαχητικά αεροσκάφη από τις δυτικές χώρες.
Οι αρχές των ΗΠΑ έχουν επανειλημμένα επισημάνει τις δυσκολίες με την παράδοση των τεθωρακισμένων Abrams, παρέχοντάς τους καύσιμα, επισκευές και υποστήριξη, καθώς και την ανάγκη μακροχρόνιας εκπαίδευσης Ουκρανών στρατιωτών για να τα χειριστούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης