Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αγρίνιο: Ελεύθερος με αναστολή ο τράπερ που συνελήφθη με όπλο και γεμιστήρα

Αγρίνιο: Ελεύθερος με αναστολή ο τράπερ που συνελήφθη με όπλο και γεμιστήρα
Διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς πως o 29χρονος τράπερ είχε στην κατοχή του παράνομα ένα εννιάρι πιστόλι Glock με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων
(upd) Ελεύθερος με αναστολή και πρόστιμο 600 ευρώ , αφέθηκε ο τράπερ που συνελήφθη για οπλοφορία έξω από το Αγρίνιο στις 27/1.
Το Σάββατο 28/1 ο τράπερ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Αγρινίου και σύμφωνα με πληροφορίες, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 600 ευρώ. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος.

Τι προηγήθηκε - Η σύλληψη

Για παράνομη οπλοφορία συνελήφθη στο Αγρίνιο γνωστός τράπερ, μετά από έλεγχο στο όχημά του κοντά στα διόδια της Ρίγανης.
Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ακινητοποίησαν στις 27/1 για έλεγχο το όχημα του 29χρονου, που είναι δημοφιλής στη νεολαία με εκατομμύρια θεάσεις στο You tube, στο Spotify, live εμφανίσεις κλπ, καθώς μετέβαινε στα Ιωάννινα για να δώσει συναυλία.
Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς πως είχε στην κατοχή του ένα εννιάρι πιστόλι Glock με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων.
Μαζί του στο όχημα επέβαιναν και άλλα άτομα, πιθανότατα για συνεργάτες του, για τους οποίους δεν προέκυψε κάτι επιλήψιμο.
Ο τράπερ οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο του Αγρινίου και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης