Τελευταία Νέα
Διεθνή

Musk για εμβόλια mRNA: Στη δεύτερη δόση είχα σοβαρές παρενέργειες – Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ανησυχώ για το μέλλον

Musk για εμβόλια mRNA: Στη δεύτερη δόση είχα σοβαρές παρενέργειες – Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ανησυχώ για το μέλλον
Ο δισεκατομμυριούχος τονίζει πως και ο ξάδερφός του ο οποίος είναι νέος και απόλυτα υγιής, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, με σοβαρά συμπτώματα μυοκαρδίτιδας
Σχετικά Άρθρα
Με νέα παρέμβασή του ο ιδιοκτήτης του Twitter, Elon Musk αποκάλυψε, πως είχε πολύ σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο κατά του Covid-19 και ειδικότερα στην δεύτερη δόση, η οποία έγινε με mRNA εμβόλιο.
Επίσης εκφράζει ανησυχίες, πως μπορεί να έχει μόνιμη βλάβη στην υγεία του.
Όμως ο δισεκατομμυριούχος συνέχισε, λέγοντας πως και ο ξάδερφός του ο οποίος είναι νέος και απόλυτα υγιής, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, με σοβαρά συμπτώματα μυοκαρδίτιδας!
Ο Musk απαντώντας σε ανάρτηση χρήστη του Twitter η οποία αναφερόταν στα στοιχεία του CDC για τις παρενέργειες των εμβολίων, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος αντιμετώπισε σοβαρές παρενέργειες έπειτα από τη δεύτερη δόση εμβολίου mRNA.
«Για αρκετές ημέρες ένιωθα ότι θα πεθάνω», έγραψε χαρακτηριστικά. «Ελπίζω πως δεν θα έχω μόνιμη βλάβη στην υγεία», συμπλήρωσε.
Ο δισεκατομμυριούχος ισχυρός άντρας της Tesla και ιδιοκτήτης του Twitter, παρέθεσε και όλο το ιστορικό εμβολιασμού του.
Έγραψε συγκεκριμένα ότι το πρώτο εμβόλιο που έκανε ήταν το Johnson and Johnson, από το οποίο δεν αντιμετώπισε παρενέργειες εκτός από έντονο πόνο στο χέρι, έπειτα εμβολιάστηκε με mRNA, στην πρώτη δόση δεν είχε παρενέργειες, η δεύτερη δόση όμως του δημιούργησε σοβαρά προβλήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης