Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πλαίσιο: Η Ευαγγελία Γιαννοπούλου νέα Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου

Πλαίσιο: Η Ευαγγελία Γιαννοπούλου νέα Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου
Ανακοίνωση Πλαισίου για την αντικατάσταση της επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου
Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.Β.Ε.» (εφεξής καλουμένη ως «Εταιρεία»), γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4.1.3.1 και 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη συνεδρίαση αυτού της 11ης Ιανουαρίου 2023, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Ελέγχου, προέβη στον ορισμό της κας. Ευαγγελίας Γιαννοπούλου του Θεοδώρου ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου (ΜΕΕ) σε αντικατάσταση της κας. Στέλλας Γιοβανάκη του Δημητρίου, η οποία παραιτήθηκε, με τελευταία ημερομηνία άσκησης των καθηκόντων της την 13η Ιανουαρίου 2023.
Η κα. Ευαγγελία Γιαννοπούλου πληροί τις τασσόμενες από τις διατάξεις του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου (άρθρο 15 παρ. 2 του ν. 4706/2020) προϋποθέσεις, και πιο συγκεκριμένα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης υπάλληλος, προσωπικά και λειτουργικά ανεξάρτητη και αντικειμενική κατά την άσκηση των καθηκόντων της, δεν τυγχάνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία και τέλος διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ως άνω θέσεως, καθόσον είναι πτυχιούχος του του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και έχει απασχοληθεί και στο παρελθόν στη Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας για χρονικό διάστημα εννέα (9) ετών.
Η κα. Ευαγγελία Γιαννοπούλου αναλαμβάνει τα καθήκοντά της ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου (ΜΕΕ) της Εταιρείας την 16η Ιανουαρίου 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης