Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η μάχη είναι εθνική και το διακύβευμα των εκλογών πάνω από τα πρόσωπα - Ισχυρή τουριστική χρονιά το 2023

Κικίλιας: Η μάχη είναι εθνική και το διακύβευμα των εκλογών πάνω από τα πρόσωπα - Ισχυρή τουριστική χρονιά το 2023
H φετινή σεζόν θα ξεκινήσει νωρίτερα από ποτέ, απάντησε ο Β. Κικίλιας ερωτώμενος αν η Ελλάδα θα έχει τουρίστες την περίοδο των εκλογών
«Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υποσχέθηκε προεκλογικά κατά κύριο λόγο μείωση φόρων και εισφορών και αυτό υλοποίησε 4 χρόνια, ενώ όπου υπήρχε η δυνατότητα στήριξε τις επιχειρήσεις και την κοινωνία, αυτούς που δεν έχουν και δεν μπορούν, χωρίς να εκτροχιαστεί δημοσιονομικά η χώρα, σε μια τεράστια πολλαπλή κρίση την οποία είχαμε να αντιμετωπίσουμε», τόνισε ο Υπουργός Τουρισμού, Β. Κικίλιας.
Ο κ. Κικίλιας σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά 90,1», κληθείς να απαντήσει σχετικά με το διακύβευμα των εκλογών δήλωσε ότι η μάχη είναι εθνική και το διακύβευμα πολύ πάνω από τα πρόσωπα.
«Η μάχη θα γίνει σε μια εποχή πολλαπλών κρίσεων που θα συνεχίσουμε να έχουμε. Το θέμα είναι αν οι πολίτες εμπιστεύονται αυτή την Κυβέρνηση και αυτόν τον Πρωθυπουργό, κρίνοντας ότι χειρίστηκαν όλες αυτές τις κρίσεις με τον κατάλληλο τρόπο για να προστατεύσουν την κοινωνία ή θέλουμε να ξαναγυρίσουμε στο πρόσφατο παρελθόν και αυτά τα οποία βιώσαμε» , ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Το 2023 θα είναι μια ισχυρή τουριστική χρονιά,

Ο κ. Κικίλιας εξέφρασε την αισιοδοξία του πως και το 2023 θα είναι μια ισχυρή τουριστική χρονιά, καθώς όπως είπε, έχει γίνει και συνεχίζει να γίνεται σκληρή δουλειά, ώστε το brand Ελλάδα να είναι πολύ ψηλά και να αποτελεί την πρώτη επιλογή των πολλών που θα έρθουν στη χώρα μας για να χαρούν αυτή τη μοναδική τουριστική εμπειρία.
Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στην επιτυχία της φετινής τουριστικής περιόδου, η οποία επεκτάθηκε ακόμα και μέσα στο χειμώνα, ενισχύοντας σημαντικά μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τοπικές οικονομίες.
Σε ερώτηση για το αν η Ελλάδα θα έχει τουρίστες την περίοδο των εκλογών, ο κ. Κικίλιας απάντησε ότι η φετινή σεζόν θα ξεκινήσει νωρίτερα από ποτέ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης