Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απόρρητη έκθεση: Η Ρωσία θα παράσχει στο Ιράν δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi - Ο νέος αναπάντεχος σύμμαχος

Απόρρητη έκθεση: Η Ρωσία θα παράσχει στο Ιράν δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi - Ο νέος αναπάντεχος σύμμαχος
Το Ιράν έχει παράσχει μεγάλο αριθμό επιθετικών drones στις ρωσικές δυνάμεις και σχεδιάζει να τους παράσχει περισσότερα drones στο εγγύς μέλλον
Η Ρωσία ετοιμάζεται να προμηθεύσει το Ιράν με μαχητικά αεροσκάφη «Su-35» στο εγγύς μέλλον και η συμφωνία περιλαμβάνει 24 αεροσκάφη που προορίζονταν για την Αίγυπτο προτού αποτραπεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Μόσχα φαίνεται ότι βρήκε νέο εταίρο στην Τεχεράνη, ενώ έχουν ήδη εκπαιδευτεί Ιρανοί πολίτες και υπάρχει αυξανόμενη στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.
Ισραηλινές και αμερικανικές αναφορές δείχνουν μια αυξανόμενη στρατιωτική ένωση μεταξύ του Ιράν και της Ρωσίας, ειδικά μετά την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2021.
Και οι δύο χώρες, το Ιράν και η Ρωσία, αποτελούν στόχο αυστηρών κυρώσεων από τις δυτικές χώρες, η πρώτη λόγω του πυρηνικού της προγράμματος και η δεύτερη λόγω της εισβολής της στην Ουκρανία.
Το Ιράν έχει παράσχει μεγάλο αριθμό επιθετικών drones στις ρωσικές δυνάμεις και σχεδιάζει να τους παράσχει περισσότερα drones στο εγγύς μέλλον.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης