Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Ο Zelensky έμοιαζε με μάνατζερ στριπτιζάδικου, έπρεπε να τον πετάξουν έξω» - Ποιος Αμερικανός έκανε αυτό το απίστευτο σχόλιο

tags :
«Ο Zelensky έμοιαζε με μάνατζερ στριπτιζάδικου, έπρεπε να τον πετάξουν έξω» - Ποιος Αμερικανός έκανε αυτό το απίστευτο σχόλιο
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αμερικανός δημοσιογράφος επιτίθεται στην Ουκρανία και την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα λεφτά που δίνει στον Zelensky για τον πόλεμο με την Ρωσία
«Ο Zelensky έμοιαζε με μάνατζερ στριπτιζάδικου, έπρεπε να τον πετάξουν έξω», είπε  Αμερικανός δημοσιογράφος! Και το είπε με αφορμή το ντύσιμο του ηγέτη της χώρας στην επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο των ΗΠΑ.
Το απίστευτο σχόλιο για τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Zelensky, το έκανε ένας από τους πιο γνωστούς Αμερικανούς δημοσιογράφους, ο Τάκερ Κάρλσον.
Ο σχολιαστής του μεγάλου αμερικανικού δικτύου Fox News, αναφέρθηκε σε εκπομπή του στην επίσκεψη του Zelensky στον Λευκό Οίκο και έσταξε χολή σε βάρος του Ουκρανού προέδρου για τις ενδυματολογικές επιλογές του (φορούσε πάλι το γνωστό πράσινο φούτερ του) και για την στάση του.
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος θυμήθηκε μάλιστα τον Αμερικανό επιχειρηματία Σαμ Μπάνκμαν Φριντ, που χρεοκόπησε πρόσφατα και συνελλήφθη.
Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων FTX και της εταιρείας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων Alameda Research, είχε πάντα μια… ιδιόρρυθμη και εκκεντρική εμφάνιση, που φαίνεται πως έφερε στο μυαλό του Κάρλσον τις ενδυματολογικές επιλογές του Ζελένσκι.
«Τα μίντια, το Κογκρέσο, ο Λευκός Οίκος αγαπάνε αυτό τον περίεργο μικρό τύπο, που τον λένε Σαμ Μπάνκμαν Φριντ.
Τον θυμάστε; Κατά κάποιο τρόπο τον θυμήθηκα, όταν ο πρόεδρος της Ουκρανίας έφτασε στο Λευκό Οίκο ντυμένος σαν μάνατζερ στριπτιζάδικου και άρχισε να ζητάει χρήματα! Παραδόξως κανείς δεν τον πέταξε έξω! Αντίθετα, όλοι έκαναν αυτό που ήθελε», τόνισε ο Αμερικανός δημοσιογράφος για την εμφάνιση του προέδρου της Ουκρανίας, Zelensky.
Ο Κάρλσον συνέχισε ακάθεκτος να… πυροβολεί τον Zelensky για τα χρήματα που ζήτησε από τις ΗΠΑ. «Ο ηγέτης μιας ξένης κυβέρνησης ντυμένος με ένα φούτερ μπαίνει στο Κογκρέσο και ζητάει λεφτά. Και έχει και το θράσος να πει σε όσους ήταν εκεί και του έχουν δώσει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια, ότι αυτό δεν είναι ελεημοσύνη, αλλά μια επένδυση. Αλήθεια, θα τα γυρίσει τα λεφτά;»
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αμερικανός δημοσιογράφος επιτίθεται στην Ουκρανία και την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα λεφτά που δίνει στον Zelensky για τον πόλεμο με την Ρωσία. Μάλιστα πολλοί λένε στις ΗΠΑ ότι κάνει προπαγάνδα υπέρ της Ρωσίας, κάτι που ο Κάρλσον είχε αρνηθεί δημόσια πριν καιρό.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης