Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασιδιάρης: Αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του Μαξίμου για να ανακοπεί η ξέφρενη πορεία των Ελλήνων

Κασιδιάρης: Αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του Μαξίμου για να ανακοπεί η ξέφρενη πορεία των Ελλήνων
«Μητσοτάκης, Βορίδης, Γεραπετρίτης και από κοντά Βελόπουλος και Ντογιάκος ασχημονούν εις βάρος του πολιτεύματος, του Συντάγματος και της λαϊκής κυριαρχίας», αναφέρουν οι Έλληνες
Οργισμένη ανακοίνωση από το κόμμα Έλληνες και τον Ηλία Κασιδιάρη σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το οποίο αναφέρει πως η κυβέρνηση αναζητεί νομοθετική φόρμουλα για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του στις εκλογές.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η απαγόρευση θα ισχύσει και για το κόμμα του «Έλληνες για την Πατρίδα» ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται διαβουλεύσεις κυβέρνησης – συνταγματολόγων.
Οι Έλληνες κάνουν λόγο για αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του Μαξίμου προκειμένου να ανακοπεί η ξέφρενη πορεία του κόμματος και η είσοδός του στην επόμενη βουλή, όπερ και σημαίνει ότι η Μητσοτάκης Α.Ε ξεχνάει την αυτοδυναμία.
Παράλληλα, επισημαίνει το κόμμα, θα έχει να αντιμετωπίσει τον Ηλία Κασιδιάρη και την εξαίρετη κοινοβουλευτική ομάδα του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ με πολιτικά επιχειρήματα.
«Μητσοτάκης, Βορίδης, Γεραπετρίτης και από κοντά Βελόπουλος και Ντογιάκος ασχημονούν εις βάρος του πολιτεύματος, του Συντάγματος και της λαϊκής κυριαρχίας.
Αγνοούν επιδεικτικά ότι η εξουσία τους προέρχεται και εκπορεύεται από τον Ελληνικό λαό και αυτός, είναι ο μοναδικός κριτής όλων μας
Ας κρατήσουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και η νομική του ομάδα δεν θα αφήσει την παραμικρή λεπτομέρεια αναπάντητη και ότι τα επαίσχυντα μέτρα που χρησιμοποιούν παρεμβαίνοντας μεταξύ άλλων και στην δικαιοσύνη, μπορεί στο μέλλον να στραφούν εναντίον τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης