Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

«Love Delivered»: Αποστολή αγάπης από τo efood σε οικογένειες για όμορφα Χριστούγεννα

tags :
«Love Delivered»: Αποστολή αγάπης από τo efood σε οικογένειες για όμορφα Χριστούγεννα
Οι χρήστες του efood μπορούν να συμμετέχουν, προσθέτοντας ένα ποσό ανά παραγγελία
Το δικό του ξεχωριστό λιθαράκι σε χριστουγεννιάτικα χαμόγελα βάζει το efood, φροντίζοντας το γιορτινό τραπέζι να μην θεωρείται πολυτέλεια για λίγους.  
Με εφόδιο αυτή την πρόθεση και σκέψη, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered, το efood ενισχύει τη δράση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», προχωρώντας σε άμεση δωρεά ύψους 40.000 ευρώ, συμμετέχοντας με τις δικές του δυνάμεις, στο γιορτινό τραπέζι οικογενειών σε όλη την Ελλάδα.
Η δωρεά αυτή θα αξιοποιηθεί από την Ένωση Μαζί για το Παιδί, για την κάλυψη βασικών αναγκών οικογενειών σε ανάγκη. 
Παράλληλα, καλεί όλους τους χρήστες του, να συμβάλουν στην πρωτοβουλία Love Delivered, με δωρεά 1 ευρώ στην αγορά υλικών πρώτης ανάγκης για το πρόγραμμα Σίτισης Άπορων Οικογενειών. 

Τα χρονικά όρια του Προγράμματος 

Σημειώνεται ότι η εν λόγω αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία υλοποιείται από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2022.
Η συνεισφορά των χρηστών της πλατφόρμας γίνεται εύκολα με μια μόνο κίνηση.
Στο τέλος της παραγγελίας τους, συμμετέχουν με την προσθήκη 1 ευρώ ή και περισσότερο.  
Το συνολικό ποσό που θα αθροιστεί, θα αποδοθεί στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη στήριξη ιδρυμάτων και οικογενειών. 

Κοινωνικές δράσεις με διάρκεια 

Με αφορμή τη συγκεκριμένη χριστουγεννιάτικη δράση, αξίζει να σημειωθεί ότι στις προτεραιότητες του efood είναι η παροχή οικονομικής βοήθειας σε ιδρύματα, φορείς και ευπαθείς ομάδες.
Μάλιστα, η λογική της δημιουργίας του Love Delivered στηρίχτηκε στη δυναμική σχέση μεταξύ της εταιρείας και των χρηστών της πλατφόρμας. 
Σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί Για το Παιδί» από το 2019 μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει μια σειρά πρωτοβουλιών όπως το πρόγραμμα «Προσφέρω Γεύματα» για να προσφέρει γεύματα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το πρόγραμμα «Προσφέρω Έμπρακτα – Fire Relief» για να στηρίξει την τοπική πολύπαθη κοινωνία της Βόρειας Εύβοιας.

www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης