Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Πειραιώς Financial Holdings: Πώληση των υπόλοιπων μετοχών της SunriseMezz

Πειραιώς Financial Holdings: Πώληση των υπόλοιπων μετοχών της SunriseMezz
Πώληση του υπολοίπου της SunriseMezz από την Πειραιώς
Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε. («Εταιρεία») ενημερώνει ότι, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, θα προβεί από την 19.12.2022 στην πώληση των 7.477 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας με την επωνυμία SUNRISEMEZZ PLC («SUNRISEMEZZ»), που προέκυψαν από την άθροιση κλασματικών υπολοίπων ως αποτέλεσμα της απόδοσης στους μετόχους της Εταιρείας των μετοχών της SUNRISEMEZZ, τις οποίες κατείχε, στο πλαίσιο της μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, όπως αποφασίστηκε, από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας που συνεδρίασε στις 22.07.2022.
Η εταιρεία ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ. ορίσθηκε ως το μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών («Χ.Α.»), το οποίο θα διενεργήσει την πώληση.
Κατά την προκαθορισμένη ημερομηνία έναρξης πώλησης των μετοχών που σχηματίστηκαν από την προαναφερθείσα άθροιση κλασματικών υπολοίπων, ήτοι την 19.12.2022, η τιμή εκκίνησης της πώλησης των εν λόγω μετοχών δεν θα έχει απόκλιση μεγαλύτερη από 5% της τιμής κλεισίματος της αμέσως προηγούμενης συνεδρίασης της Εναλλακτικής Αγοράς (ΕΝ.Α. PLUS) του Χ.Α..
Το καθαρό προϊόν της πώλησης θα διανεμηθεί στους δικαιούχους με επιμέλεια της Εταιρείας.
Η Εταιρεία με νεότερη ανακοίνωσή της θα ενημερώσει για το αποτέλεσμα της πώλησης καθώς και για τη διαδικασία απόδοσης στους δικαιούχους του προϊόντος της εν λόγω πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας, Μητροπόλεως 9, Τ.Κ. 105 57 Αθήνα (τηλ. 210 3288737, 210 3739301 και 210 3335039).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης