Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαδοχικές συναντήσεις Δένδια με πρέσβεις Εσθονίας, Ισραήλ και Σλοβενίας - Τι συζητήθηκε

Διαδοχικές συναντήσεις Δένδια με πρέσβεις Εσθονίας, Ισραήλ και Σλοβενίας - Τι συζητήθηκε
Οι συναντήσεις Ν. Δένδια
Σειρά διαδοχικών συναντήσεων με τη νέα Πρέσβη Εσθονίας, τον νέο Πρέσβη Ισραήλ, τη νέα Πρέσβη της Σλοβενίας, αλλά και τον απερχόμενο Πρέσβη Ουρουγουάης που ολοκλήρωσε τη θητεία στη Ελλάδα, είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Δένδιας.
Σε συνάντησή του στο Υπουργείο Εξωτερικών με τη νέα Πρέσβη Εσθονίας, Κ.Rannu, όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Δένδιας, είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για την περαιτέρω προώθηση των διμερών σχέσεων και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στη θητεία της.
εσ.JPG
Επίσης, ο κ. Δένδιας σε αποχαιρετιστήρια συνάντηση με τον απερχόμενο Πρέσβη Ουρουγουάης, Enrique Loedel, τον συνεχάρη για την επιτυχή ολοκλήρωση της θητείας του στην Ελλάδα και τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του στην περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων.
δ3.JPG
Με τον νέο Πρέσβη Ισραήλ, Noam Katz, επιβεβαίωσαν το άριστο επίπεδο των διμερών σχέσεων και την κοινή βούληση για ενίσχυσης της στρατηγικής συνεργασίας, ενώ συζήτησαν και για τις περιφερειακές εξελίξεις.
δ2.JPG
Τέλος, ο κ. Δένδιας εξέφρασε στη νέα Πρέσβη της Σλοβενίας Pozar Tamara ευχές για μία γόνιμη θητεία, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε η περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων.
δ1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης