Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προβλέπει πότε ακριβώς θα γίνουν οι εκλογές - «Εγώ έτσι οργανώνομαι...»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προβλέπει πότε ακριβώς θα γίνουν οι εκλογές - «Εγώ έτσι οργανώνομαι...»
«Μια κακιά στιγμή της ελληνικής Βουλής», αποκάλεσε ο κ. Λοβέρδος τη συζήτηση στη Βουλή μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, για τις παρακολουθήσεις
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ-ΚINAΛ, έκανε σήμερα 9/12 μια πρόβλεψη για το πότε θα στηθούν κάλπες με την απλή αναλογική, αλλά και δεύτερες εκλογές με ενισχυμένη αναλογική.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Λοβέρδος προέβλεψε ότι οι πρώτες κάλπες θα στηθούν «ή 2 ή 9 Απριλίου, έχω βάλει στο μυαλό μου και έτσι οργανώνομαι».
«Οι πρώτες εκλογές… Δηλαδή Κυριακή των Βαΐων ή μια Κυριακή πιο πριν, ούτως ώστε η εβδομάδα της Δικαινησίμου αλλά και πριν από αυτήν, των Παθών, Μεγάλη Εβδομάδα, να είναι οι ημέρες των μεγάλων εξελίξεων… Να πάμε στις δεύτερες (εκλογές). Και αρχές Μαΐου να έχουμε τελειώσει», πρόσθεσε.
«Μια κακιά στιγμή της ελληνικής Βουλής», αποκάλεσε ο κ. Λοβέρδος τη συζήτηση στη Βουλή μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, για τις παρακολουθήσεις. «Δεν έβγαλε νικητή, εν μέσω πολιτών που αδιαφορούν για το θέμα. Εγώ φέρομαι ως θύμα παρακολούθησης», πρόσθεσε.
«Σε θέματα στρατηγικής τόσο σοβαρά να ρωτήσετε τον κ. Ανδρουλάκη» είπε, όταν ρωτήθηκε αν ισχύει η αρχή του ΠΑΣΟΚ ότι δεν θα δεχθεί για πρωθυπουργό ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ούτε τον Αλέξη Τσίπρα, μετά τις εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης