Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση 16χρονου: Εκτεταμένες ζημιές μετά τα επεισόδια μεταξύ Ρομά - αστυνομικών στα Διαβατά - Με καραμπίνες στα χέρια

Υπόθεση 16χρονου: Εκτεταμένες ζημιές μετά τα επεισόδια μεταξύ Ρομά - αστυνομικών στα Διαβατά - Με καραμπίνες στα χέρια
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην οδό Πόντου, κοντά στο βενζινάδικο απ' όπου ξεκίνησε η καταδίωξη που κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου από αστυνομικό

Εικόνες καταστροφής άφησαν πίσω τους τα επεισόδια μεταξύ Ρομά και ΜΑΤ που ξέσπασαν στον οικισμό «Αγία Σοφία» στα Διαβατά της δυτικής Θεσσαλονίκης, τα οποία συνεχίζονται μέχρι αυτή τη ώρα.

Τα επεισόδια ξέσπασαν στην οδό Πόντου, κοντά στο βενζινάδικο απ' όπου ξεκίνησε η καταδίωξη που κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου από αστυνομικό. 

διαβατα

Οι περίπου 100 Ρομά καίνε κάδους και πετούν διαρκώς πέτρες, φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα «Εδώ, θα γίνει ο τάφος σας». Οι αστυνομικές δυνάμεις απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών.

διαβατα

Οι συγκεντρωμένοι έβγαλαν καραμπίνες και πυροβολούσαν στον αέρα, άναψαν φωτιές επί της οδού Πόντου, έστησαν οδοφράγματα, ενώ επίσης έκαψαν μεγάλο όγκο πλαστικών και  δύο οχήματα εκσκαφέων. 

διαβατα

Εν τω μεταξυ, νέος γύρος επεισοδίων ανάμεσα σε Ρομά και διμοιρίες των ΜΑΤ ξέσπασε πριν λίγη ώρα και στον δρόμο Θεσσαλονίκης – Περαίας στο ύψος του καταυλισμού Τσαΐρια. Συγκεντρωμένοι έβαλαν φωτιές και σε κάδους και σε ελαστικά αυτοκινήτων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης