Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να απαντήσει η κυβέρνηση αν παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να απαντήσει η κυβέρνηση αν παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων
"Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε για μια ακόμη φορά το δρόμο των γελοίων υπεκφυγών και των επιθέσεων αντί των ξεκάθαρων απαντήσεων", σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Σχετικά Άρθρα
Να αφήσει τους εξυπνακισμούς και να απαντήσει η κυβέρνηση αν παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, στο οποίο αναφέρεται ότι εκτός από τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο και ΓΕΣ Χαράλαμπο Λαλούση, στη λίστα των παρακολουθήσεων βρισκόταν επίσης και ο πρώην Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών Θ. Λάγιος
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι "μετά τις χθεσινές ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ότι πέραν υπουργών επιχειρηματιών και πολιτικών προσώπων στόχος της ΕΥΠ ήταν και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε για μια ακόμη φορά το δρόμο των γελοίων υπεκφυγών και των επιθέσεων αντί των ξεκάθαρων απαντήσεων.
Τα πράγματα ωστόσο είναι πολύ σοβαρότερα από όσο νομίζουν, για να θαρρούν πως θα ξεφύγουν με αναφορές στον Αίσωπο και με εξυπνακισμούς".
Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επαναλαμβάνει τα εξής ερωτήματα:
"Είναι αληθές ότι η ΕΥΠ είχε ως στόχους παρακολούθησης τους επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της χώρας;
Μπορεί ο πολιτικός υπεύθυνος της ΕΥΠ και πρωθυπουργός, κ. Μητσοτάκης, να το διαψεύσει κατηγορηματικά;".
"Θα περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις. Με την εθνική ασφάλεια της χώρας δεν πρόκειται να ανεχθούμε παιχνίδια", καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης