Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Νέο πλήγμα στα κρυπτονομίσματα - H Binance «πάγωσε» τις αναλήψεις λόγω πιθανής κυβερνοεπίθεσης

Νέο πλήγμα στα κρυπτονομίσματα - H Binance «πάγωσε» τις αναλήψεις λόγω πιθανής κυβερνοεπίθεσης

H Binance «πάγωσε» τις αναλήψεις λόγω φόβων για κυβερνοεπίθεση

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για την πολύπαθη αγορά των κρυπτονομισμάτων.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Binance, Changpeng Zhao, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων έχει διακόψει τις αναλήψεις μετά τις πιθανές επιθέσεις στις εταιρείες Web 3 operator Ankr και Hay.
«Η αρχική ανάλυση αναφέρει ότι το ιδιωτικό κλειδί του προγραμματιστή παραβιάστηκε και ο χάκερ ενημέρωσε το έξυπνο συμβόλαιο σε ένα πιο κακόβουλο» έγραψε στο Twitter o CEO της Binance.

 


Την Τετάρτη η Binance ανακοίνωσε την απόκτηση της Sakura Exchange BitCoin (SEBC), μια πλατφορμας κρυπτονομισμάτων που είναι εγγεγραμμένη στην Ιαπωνία, για να επεκταθεί στην ασιατική χώρα.
Οι όροι της συναλλαγής δεν γνωστοποιήθηκαν.
Μέσω της συμφωνίας, η Binance θα είναι σε θέση να λειτουργεί στην ιαπωνική αγορά ως οντότητα που ρυθμίζεται από την Ιαπωνική Υπηρεσία Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (JFSA).
Ο Takeshi Chino, γενικός διευθυντής της Binance Japan, δήλωσε: "Θα συνεργαστούμε ενεργά με τις ρυθμιστικές αρχές για να αναπτύξουμε το ανταλλακτήριο μας με συμβατό τρόπο για τους εγχώριους χρήστες".


Ντόμινο χρεοκοπιών

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται το ντόμινο χρεοκοπιών, στον απόηχο της κατάρρευσης της FTX.
Την Τρίτη, to αμερικανικό ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Bitfront, που υποστηρίζεται από την ιαπωνική εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης Line Corp. ανακοίνωσε τον τερματισμό της λειτουργίας του.
Το Bitfront δήλωσε ότι ανέστειλε τις νέες εγγραφές και τις πληρωμές με πιστωτικές κάρτες και θα σταματήσει τη λειτουργία του σε λίγους μήνες, παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει τις προκλήσεις στην αγορά της κρυπτογράφησης.
"Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές μας ... αποφασίσαμε με λύπη μας ότι πρέπει να κλείσουμε το BITFRONT προκειμένου να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το οικοσύστημα blockchain της LINE και την οικονομία των κουπονιών LINK", ανέφερε η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια σε δήλωσή της στον ιστότοπό της την Κυριακή.
Το Bitfront δήλωσε ότι η κίνηση αυτή δεν σχετίζεται με τα πρόσφατα ζητήματα μεταξύ ορισμένων ανταλλακτηρίων κρυπτογράφησης που έχουν κατηγορηθεί για "κακή συμπεριφορά".

www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης