Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ενεργειακή κρίση: Προς blackout ολόκληρες περιοχές στη Γαλλία - Θα ειδοποιούνται όμως μια μέρα πριν... - Το «δέρμα λεοπάρδαλης»

Ενεργειακή κρίση: Προς blackout ολόκληρες περιοχές στη Γαλλία - Θα ειδοποιούνται όμως μια μέρα πριν... - Το «δέρμα λεοπάρδαλης»
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο χάρτης των περιοχών, στον οποίο θα απεικονίζονται οι περιοχές που θα μένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, θα θυμίζει «δέρμα λεοπάρδαλης» και ότι οι κάτοικοι αυτών των περιοχών θα προειδοποιούνται μια μέρα πριν
Και ενώ η διακοπή ρεύματος στη Γαλλία βαφτίζονταν αρχικά ως απλές φήμες, όπως φαίνεται εν τέλει θα γίνει πράξη, μετά τις εγκυκλίους που ετοιμάζεται να στείλει η γαλλική κυβέρνηση προς τις νομαρχίες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Monde.
Στα προτεινόμενα μέτρα, οι διακοπές ρεύματος θα γίνονται από τις 8 π.μ. έως 13.00 και μεταξύ 6 μ.μ. έως 8 μ.μ. για κάποιες περιοχές της χώρας.
Ωστόσο ακόμα και σε αυτή την περίπτωση για το 40% του πληθυσμού της Γαλλίας δεν θα υπάρξει ποτέ καμία διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, αναφέρει το δημοσίευμα. Επισημαίνεται ωστόσο ότι, αν υπάρξουν διακοπές σε ολόκληρες περιοχές, τότε αναμφίβολα θα επηρεαστούν οι τομείς των μεταφορών – κυρίως των σιδηροδρομικών, αλλά και της κινητής τηλεφωνίας.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο χάρτης των περιοχών, στον οποίο θα απεικονίζονται οι περιοχές που θα μένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, θα θυμίζει «δέρμα λεοπάρδαλης» και ότι οι κάτοικοι αυτών των περιοχών θα προειδοποιούνται μια μέρα πριν.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης