Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Elon Musk... τα βρήκε με την Apple - Η «παρεξήγηση» και η ξενάγηση στα κεντρικά γραφεία

Ο Elon Musk... τα βρήκε με την Apple - Η «παρεξήγηση» και η ξενάγηση στα κεντρικά γραφεία
O Elon Musk έκανε λόγο για «παρεξήγηση».
Σχετικά Άρθρα
Τέλος φαίνεται πως βάζει ο μεγιστάνας Elon Musk στη διαμάχη του με την Apple για το Twitter.
Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του αναφέρθηκε μέσω Twitter στη διαμάχη τονίζοντας πως ο Tim Cook της Apple δεν σκέφτηκε ποτέ να αφαιρέσει το Twitter από το App Store,
Μάλιστα, ο Elon Musk έκανε λόγο για «παρεξήγηση».
Επίσης, ευχαρίστησε τον Cook για την όμορφη ξενάγηση στα κεντρικά γραφεία της Apple και δημοσίευσε ένα βίντεο από το Apple Park.

Ο Elon Musk είχε κατηγορήσει την Apple ότι απείλησε να αποκλείσει τo Twitter Inc από το κατάστημα εφαρμογών της (App Store) χωρίς να εξηγήσει γιατί σε μια σειρά από tweets που ανέφεραν επίσης ότι η μεγάλη κατασκευάστρια των iPhone έχει σταματήσει να διαφημίζεται στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο δισεκατομμυριούχος διευθύνων σύμβουλος του Twitter και της Tesla είπε επίσης ότι η Apple πιέζει το Twitter με απαιτήσεις περιορισμού του περιεχομένου.
Η συγκεκριμένη κίνηση, που πάντως δεν επιβεβαιώθηκε από την Apple, δεν θα ήταν ασυνήθιστη καθώς η εταιρεία επιβάλλει τακτικά τους δικούς της κανόνες οι οποίοι έχουν οδηγήσει ήδη στην κατάργηση εφαρμογών όπως το Gab και το Parler, που είναι δημοφιλείς μεταξύ των Αμερικανών συντηρητικών από τα καταστήματα εφαρμογών της.
Η Apple ωστόσο επανέφερε το Parler το 2021, αφού η εφαρμογή ενημέρωσε το περιεχόμενο και τις πρακτικές εποπτείας, δήλωσαν τότε οι εταιρείες.
«Η Apple έχει σταματήσει ως επί το πλείστον να διαφημίζεται στο Twitter. Μισούν την ελευθερία του λόγου στην Αμερική;», είπε ο Musk ο οποίος εξαγόρασε το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια τον περασμένο μήνα, σε ένα tweet.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης