Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Ανοδικά κινείται το πετρέλαιο μετά τις πληροφορίες για επικείμενη μείωση της παραγωγής από τον OPEC+

Ανοδικά κινείται το πετρέλαιο μετά τις πληροφορίες για επικείμενη μείωση της παραγωγής από τον OPEC+
H τιμή του συμβολαίου της αμερικανικού αργού πλέον ενισχύεται 1,4% στα 77,7 δολάρια το βαρέλι, ενώ πριν ειχε πέσει στα 73,60 δολάρια το βαρέλι
Σχετικά Άρθρα

Σε θετικό έδαφος γυρίζει η τιμή του αργού πετρελαίου, μετά τη φημολογία ότι ο OPEC+ θα εξετάσει τη μείωση της παραγωγής του, μετά και τις αναραχές που κυριαρχούν στην Κίνα λόγω της αντίδρασης των κατοίκων στα πολύ σκληρά μέτρα της κυβέρνησης κατά του Covid αλλά και των φόβων ότι η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου θα περιορίσει κι άλλη τη ζήτηση για πετρέλαιο.
Όπως ανέφερε νωρίτερα δημοσίευμα του Bloomberg, αναλυτές της Euroasia εκτμούν σε έκθεσή τους ότι δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην αγορά, ο OPEC+ θα εξετάσει σοβαρά μια νέα μείωση παραγωγής στην επερχόμενη συνεδρίαση σε μια βδομάδα, ειδικά αν οι τιμές του αργού υποχωρήσουν πολύ κάτω από τα παρόντα επίπεδα.
«Στο τέλος, η απόφαση θα εξαρτηθεί από την πορεία της τιμής του πετρελαίου όταν ο OPEC+ συναντηθεί και από το πόσο θα έχουν διαταράξει τις αγορές οι κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης» προσθέτουν.
Κατόπιν αυτών, η τιμή του συμβολαίου της αμερικανικού αργού ενισχύεται 1,4% στα 77,7 δολάρια το βαρέλι, ενώ πριν τη διαρροή της έκθεσης της Eurasia είχε φτάσει στα χαμηλότερα του επίπεδα από τον περασμένο Δεκέμβριο. στα 73,60 δολάρια το βαρέλι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης