Τελευταία Νέα
Διεθνή

Να μη σταματήσουν οι ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Να μη σταματήσουν οι ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας
Φέρνουν τη νίκη πιο κοντά μας υποστήριξε ο πρόεδρος του Κρατικού Συμβουλίου της Κριμαίας, Vladimir Konstantinov
Σχετικά Άρθρα
Έκκληση στο Κρεμλίνο να μη σταματήσουν οι πυραυλικές επιθέσεις στην Ουκρανία, καθώς φέρνουν πιο κοντά τη νίκη για τη Ρωσία απηύθυνε ο πρόεδρος του Κρατικού Συμβουλίου της Κριμαίας, Vladimir Konstantinov.
«Πιστεύω ότι οι επιθέσεις μας σε κρίσιμες υποδομές της Ουκρανίας πρέπει να συνεχιστούν.
Φέρνουν τη νίκη μας πιο κοντά, σώζουν τις ζωές των στρατιωτών μας και μακροπρόθεσμα, σώζουν εκείνους τους πολίτες στις περιοχές της Ρωσίας που χάνουν τη ζωή τους από τους βομβαρδισμούς του ουκρανικού στρατού.
Πρέπει να καταστρέψουμε τις εγκαταστάσεις τους πίσω από την πρώτη γραμμή έως ότου οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας καταθέσουν τα όπλα» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Telegram ο Konstantinov.
Όπως λέει, εδώ και πολύ καιρό η Ρωσία διεξάγει με πολύ «φειδωλό τρόπο» τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις.
«Συναντήσαμε λυσσαλέα, ξέφρενη αντίσταση, μια ατελείωτη ροή στρατιωτικού φορτίου στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, συστηματικά βάναυσα αντίποινα εναντίον των αιχμαλώτων μας, τρόμο κατά των συμπατριωτών μας και χτυπήματα σε αστικές εγκαταστάσεις στις συνοριακές περιοχές της Ρωσίας» υποστήριξε ο Konstantinov, ο οποίος είπε ότι σε μια κατάσταση όπως αυτή η μετάβαση σε πιο σκληρές μεθόδους αγώνα πρέπει να είναι αναπόφευκτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης