Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φαινόμενο ο Putin – Πολύ υψηλή η εμπιστοσύνη των Ρώσων στο πρόσωπό του

Φαινόμενο ο Putin – Πολύ υψηλή η εμπιστοσύνη των Ρώσων στο πρόσωπό του
Όλες οι αποφάσεις του προέδρου βασίζονται στην υποστήριξη του λαού είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov
Σχετικά Άρθρα

Για «φαινόμενο Putin» λόγω της υψηλής και της ευρείας υποστήριξης που απολαμβάνει από το ρωσικό λαό έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
Κληθείς να σχολιάσει τη δημοσκόπηση VTsIOM, βάσει της οποίας η εμπιστοσύνη των Ρώσων στον Putin αυξήθηκε στο 78,7%, με το 75% των Ρώσων να επικροτεί τις ενέργειες του, ο Peskov υπογράμμισε πως ο Ρώσος πρόεδρος είναι «φαινόμενο», καθώς παραδοσιακά απολαμβάνει πολύ υψηλά ποσοστά αποδοχής από τη ρωσική κοινή γνώμη.
«Η υποστήριξη του κόσμου στον Putin είναι το πιο σημαντικό.
Η στήριξη του λαού και η εμπιστοσύνη του λαού.
Ο Putin βασίζει όλες του τις αποφάσεις και όλη του τη δουλειά σε αυτήν την ευρεία υποστήριξη.
Άλλωστε το έχει πει και ο ίδιος πολλές φορές» υποστήριξε ο Peskov, αναφέροντας πως παρά τις αυξομειώσεις που μπορεί να καταγράφονται κάθε εβδομάδα όσον αφορά τη δημοτικότητα του Ρώσου προέδρου, αυτή παραμένει σε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά.

Έκκληση για πόλεμο

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που θέλουν μια οργάνωση από μητέρες Ρώσων στρατευμένων να έχει στείλει επιστολή για το τέλος των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία και την απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων, ο Peskov είπε δεν γνωρίζει για την ύπαρξη τέτοιας επιστολής.
«Δυστυχώς, δεν την έχω δει, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι είδους οργάνωση είναι, επομένως δεν μπορώ να κάνω τίποτα» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Καμία αποχώρηση από τον πυρηνικό σταθμό της Zaporizhia

Αναφερόμενος στα περί αποχώρησης των Ρώσων στρατιωτών από τον πυρηνικό σταθμό της Zaporizhia, ο Peskov διέψευσε κατηγορηματικά κάθε σχετική πληροφορία.
«Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για σημάδια εκεί όπου δεν υπάρχουν» είπε χαρακτηριστικά ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης