Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρωτοφανής επιχείρηση των Ρώσων στο Lugansk εξουδετέρωσε πολυμελή ουκρανική ομάδα που προετοίμαζε τεράστιο σαμποτάζ

Πρωτοφανής επιχείρηση των Ρώσων στο Lugansk εξουδετέρωσε πολυμελή ουκρανική ομάδα που προετοίμαζε τεράστιο σαμποτάζ
Κατά τη διάρκεια της επιδρομής, οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας κατέσχεσαν διάφορα μέσα επικοινωνίας, χειροβομβίδες, εκρηκτικά και φορητά όπλα
Σχετικά Άρθρα

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) και η Rosgvardiya (Εθνοφρουρά της Ρωσίας) πραγματοποίησαν μια σειρά επιδρομών στην περιοχή του Lugansk, σύμφωνα με αναφορές σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Οι πρόσφατες επιδρομές είχαν ως στόχο την εξάρθρωση ενός δικτύου πρακτόρων της ουκρανικής υπηρεσίας πληροφοριών SBU, διαβόητου για τη δολοφονία αμάχων και τη διοργάνωση τρομοκρατικών επιθέσεων.
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες αναφορές, το δίκτυο υπέρ του Κιέβου περιελάμβανε παρατηρητές πυροβολικού και διάφορους εξτρεμιστές.

Kρατούνται για κατασκοπεία

Κατά τη διάρκεια της επιδρομής, οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας κατέσχεσαν διάφορα μέσα επικοινωνίας, χειροβομβίδες, εκρηκτικά και φορητά όπλα.
Τα άτομα που κρατούνται για κατασκοπεία και εσχάτη προδοσία ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών.
Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι τέτοιες εξελίξεις έχουν παρατεταμένο αποτέλεσμα: οι κρατούμενοι συχνά αποκαλύπτουν και άλλους πράκτορες σε μια προσπάθεια να μειώσουν τη δική τους τιμωρία.
44_4.jpg
Αυτό επιτρέπει τη συστηματική εξάρθρωση του δικτύου σαμποτάζ του Κιέβου στις απελευθερωμένες περιοχές των περιοχών Lugansk, Donetsk, Kherson και Zaporizhzhia.
Ωστόσο, η κατάσταση ασφαλείας στα εδάφη που απελευθερώθηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις εξακολουθεί να παραμένει περίπλοκη.
55_4.jpg
66_4.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης