Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Εκτός λειτουργίας οι πυρηνικοί και θερμοηλεκτρικοί σταθμοί λόγω ρωσικών βομβαρδισμών

Ουκρανία: Εκτός λειτουργίας οι πυρηνικοί και θερμοηλεκτρικοί σταθμοί λόγω ρωσικών βομβαρδισμών
Η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων σε ολόκληρη τη χώρα δεν έχει ρεύμα ενώ η έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας έχει επηρεάσει τις παροχές θέρμανσης και νερού

Όλοι οι πυρηνικοί, καθώς και οι περισσότεροι υδροηλεκτρικοί και θερμοηλεκτρικοί σταθμοί της Ουκρανίας έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 λόγω των ρωσικών πληγμάτων, ανακοίνωσε το υπουργείο Ενέργειας της χώρας, όπως μετέδωσε το Ria Novosti.
Εκπρόσωποι του υπουργείου Ενέργειας της Ουκρανίας σημείωσαν επίσης ότι η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών σε ολόκληρη τη χώρα έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
«Η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων σε ολόκληρη τη χώρα δεν έχει ρεύμα ενώ η έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας έχει επηρεάσει τις παροχές θέρμανσης και νερού», ανέφερε το υπουργείο.
Οι ειδικοί κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να αποκαταστήσουν τις παροχές νερού, ηλεκτρισμού και θέρμανσης στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.
Νωρίτερα, ειπώθηκε ότι η Ουκρανία αντιμετώπιζε προβλήματα με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο στο πλαίσιο των διακοπών ρεύματος σε ολόκληρη τη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης