Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου νέος Αντιπρόεδρος της Insurance Europe

Ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου νέος Αντιπρόεδρος της Insurance Europe
Η θητεία του κ. Σαρρηγεωργίου είναι σε άμεση ισχύ και θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2025
Η Γενική Συνέλευση της Insurance Europe, της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας των ενώσεων των ασφαλιστικών εταιριών, εξέλεξε τον Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), ως Αντιπρόεδρο.
Η θητεία του κ. Σαρρηγεωργίου είναι σε άμεση ισχύ και θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Από τη θέση του Αντιπροέδρου της Insurance Europe ο κ. Σαρρηγεωργίου θα λειτουργεί ως ενεργός εκπρόσωπος της ασφαλιστικής αγοράς σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωπος της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς εκλέγεται στο σημαντικό αυτό αξίωμα.
Σχολιάζοντας την εκλογή του κ. Σαρρηγεωργίου o Andreas Brandstetter, Πρόεδρος της Insurance Europe, ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά συγχαίρω τον Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου για την εκλογή του. Η σημαντική του εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά θα προσφέρει μεγάλη αξία στο έργο μας τα επόμενα χρόνια».
Ο κ. Σαρρηγεωργίου δήλωσε: «Η εκλογή μου στη θέση του Αντιπροέδρου της Insurance Europe η οποία αποτελεί τη φωνή της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς, αποτελεί τιμή για μένα και την ελληνική ασφαλιστική αγορά. Δεσμεύομαι να συμβάλλω ενεργά στο σημαντικό έργο που γίνεται στην προώθηση των θεμάτων που αφορούν την ασφαλιστική βιομηχανία, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο, την Εκτελεστική Επιτροπή, τη Γενική Διεύθυνση και όλα τα όργανα της Insurance Europe.».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης