Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scholz (Γερμανία): Ο πόλεμος επέστρεψε στην Ευρώπη, δεν πρέπει να επιτρέψουμε εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

Scholz (Γερμανία): Ο πόλεμος επέστρεψε στην Ευρώπη,  δεν πρέπει να επιτρέψουμε εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

Δεν πρέπει να εξελιχθεί σε πόλεμο Ρωσίας - ΝΑΤΟ, επισήμανε ο Γερμανός Καγκαλάριος

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την κλιμάκωση στην Ουκρανία και τη μετατροπή της σύγκρουσης σε πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, επισήμανε ο γερμανός καγκελάριος Olaf Scoltz το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022.
«Ο πόλεμος επέστρεψε στην Ευρώπη .
Πολλοί τον φοβούνται και εχουν λόγους γι' αυτό», υπογράμμισε ο Γερμανός Καγκελάριος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) στο Φρίντριχσχαφεν της Γερμανίας.
Η εκδήλωση μεταδόθηκε στο YouTube από το επίσημο κανάλι του παραρτήματος του SPD στην ομοσπονδιακή πολιτεία της Βάδης-Βυρτεμβέργης .

Διαπραγματεύσεις

Σύμφωνα με την καγκελάριο, από αυτή την άποψη, ήταν σημαντικό να ληφθεί μια απόφαση για να βοηθηθεί η Ουκρανία να υπερασπιστεί την ακεραιότητα και την κυριαρχία της, καθώς και να λάβει στρατιωτικη΄βοήθεια.
Πρόσθεσε ότι είναι επίσης σημαντικό ότι η Γερμανία είναι μεταξύ εκείνων που στέλνουν το μεγαλύτερο μέρος της βοήθειας στην Ουκρανία.
«Αλλά είναι επίσης σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα οδηγήσει σε κλιμάκωση, σε πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ.
Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να συνεργαστούμε στενά με τους φίλους και τους συμμάχους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ, στο επίπεδο της G7 και αλλού.
Και από αυτή την άποψη, είναι επίσης σημαντικό να προσπαθήσουμε να βρούμε άλλους συμμάχους στον κόσμο για να ενισχύσουμε τον ρόλο της ΕΕ και να οδηγηθεί η γεωπολτική κρίση σε ειρήνευση», πρόσθεσε ο Scholz.

wwww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης