Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

H Binance υποβάλλει προσφορά για τη χρεοκοπημένη Voyager Digital

H Binance υποβάλλει προσφορά για τη χρεοκοπημένη Voyager Digital
Σε προγενέστερο χρόνο, στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, ο πτωχευμένος Sam Bankman – Fried της FTX είχε αναδειχθεί ως «λευκός ιππότης».

H Binance US, ο αμερικανικός βραχίονας του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, ετοιμάζεται να υποβάλει δεσμευτική προσφορά για την χρεοκοπημένη πλατφόρμα Voyager Digital.
Σε προγενέστερο χρόνο, στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, ο πτωχευμένος Sam Bankman – Fried της FTX είχε αναδειχθεί ως «λευκός ιππότης».
Μετά την ανακοίνωση πτώχευσης της FTX την περασμένη εβδομάδα, η Voyager είπε ότι «άνοιξε» ξανά τη διαδικασία υποβολής προσφορών και πως βρίσκεται σε ενεργές συζητήσεις με εναλλακτικούς πλειοδότες.
Η Wave Financial και η πλατφόρμα συναλλαγών Cross Tower είναι ενεργοί παίκτες…
Ο Thomas Braziel, διευθύνων σύμβουλος στην επενδυτική εταιρεία 507 Capital είπε ότι τα πράγματα περιπλέκονται από το γεγονός ότι η Voyager πρόκειται να έχει αξίωση επί στοιχείων ενεργητικού της FTX.
«Το πρόβλημα είναι ότι η αξίωση θα είναι μόνο κατά της FTX US» δήλωσε ο Braziel σε μια συνέντευξη.
«Ανησυχώ ότι πολλές από τις εξασφαλίσεις θα κρατηθούν μυστικές.
Έτσι, οποιαδήποτε αιτία δράσης θα μπορούσε να καταλήξει να βρίσκεται πίσω από όλους τους πελάτες.
Και το πρόβλημα είναι ότι εάν οι πελάτες δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν, τότε τι θα αξίζει η ακάλυπτη αξίωσή σας; Θα αξίζει τον κόπο».
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο διευθύνων σύμβουλος της Binance, Changpeng «CZ» Zhao, είπε ότι το ανταλλακτήριο θα δημιουργήσει ένα ταμείο ανάκαμψης για να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση του κλάδου.
«Η Binance δεν θέλει να είναι ο λευκός ιππότης της κρυπτογράφησης», δήλωσε ο επικεφαλής επικοινωνίας της Binance, Patrick Hillman.
«Δεν υπάρχουν Luke Skywalkers ή Darth Vaders στην επιχείρηση.
Είμαστε μια εταιρεία, που προσπαθεί να βοηθήσει την ενίσχυση της βιομηχανίας εν μέσω εμφάνισης ενός μαύρου κύκνου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης