Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μήνυση στον Άρειο Πάγο από την Όλγα Γεροβασίλη για τις υποκλοπές - «Διπλό σκάνδαλο κατασκοπείας και συγκάλυψης»

Μήνυση στον Άρειο Πάγο από την Όλγα Γεροβασίλη για τις υποκλοπές - «Διπλό σκάνδαλο κατασκοπείας και συγκάλυψης»
Είμαι βέβαιη ότι στη χώρα έχει στηθεί δίκτυο κατασκοπείας με επίκεντρο συνεργάτες του Μεγάρου Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό» είπε η γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε η γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, για την υπόθεση υποκλοπών και κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου με αφορμή τις εξελίξεις των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, κάνοντας μάλιστα λόγο για δίκτυο κατασκοπείας από το Μέγαρο Μαξίμου.
«Ζούμε σε εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές για το δημοκρατικό πολίτευμα και το κράτος δικαίου μετά την αποκάλυψη από τη εφημερίδα Documento και από πολλαπλά αλλά δημοσιεύματα, προφανώς δεν έπρεπε ούτε εγώ ούτε το πολιτικό σύστημα της χώρας να μην πράξουμε τα αναγκαία για προστασία θεμελιώδους δικαιώματος προστασίας απορρήτου επικοινωνιών» ανέφερε η βουλευτής.
Η πρώην υπουργός με τη μήνυση ζητά τη διερεύνηση της παραβίασης του τηλεφωνικού απορρήτου και άλλες πιθανές ποινικές πράξεις που τελέστηκαν σε βάρος της.
«Έχω εμπιστοσύνη στη ελληνική δικαιοσύνη.
Για να είναι αποτελεσματική η έρευνα θα πρέπει να συνθέσει όλες τις μηνύσεις.
Η δικαιοσύνη είναι ο τελευταίος πυλώνας προστασίας που μπορεί να ερευνήσει το διπλό σκάνδαλο, το σκάνδαλο κατασκοπείας και συγκάλυψης.
Είμαι βέβαιη ότι στη χώρα έχει στηθεί δίκτυο κατασκοπείας με επίκεντρο συνεργάτες του Μεγάρου Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό» είπε.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης