Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απασφάλισε ο Trump: Biden και Pelosi καταστρέφουν τις ΗΠΑ, πνίγουν οικογένειες – Μα ποιος τελικά ψήφισε αυτούς τους…τρελούς

Απασφάλισε ο Trump: Biden και Pelosi καταστρέφουν τις ΗΠΑ, πνίγουν οικογένειες  – Μα ποιος τελικά ψήφισε αυτούς τους…τρελούς
«Υπό τον Biden, την Pelosi, τον Schumer και το ριζοσπαστικό Δημοκρατικό Κογκρέσο, η χώρα μας καταστρέφεται ολοσχερώς», είπε ο Trump
Σχετικά Άρθρα

Σε μία ογκώδη συγκέντρωση των Ρεπουμπλικάνων στην Πενσιλβάνια μίλησε το βράδυ του Σαββάτου (5/11/2022) ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ο οποίος εξαπέλυσε σκληρότατη επίθεση στον διάδοχό του, Joe Biden, κατηγορώντας τον πως με την πολιτική του καταστρέφει τις ΗΠΑ.
Ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών της Τρίτης (8/11) συνέκρινε το μέγεθος των συγκεντρώσεων των Ρεπουμπλικάνων με τις αντίστοιχες των Δημοκρατικών τις οποίες και χλεύασε.«Ξέρετε, είχαν ένα μικρό συλλαλητήριο εδώ, κανείς δεν εμφανίστηκε στη συγκέντρωση τους κοιτάξτε αυτό το τεράστιο συλλαλητήριο», είπε ο Trump στη συγκέντρωση του Save America στο Latrobe της Πενσιλβάνια, σύμφωνα με το Newsmax.
«Αυτή είναι η μεγαλύτερη δημοσκόπηση που μπορεί να κάνει κανείς. Και πάντα είχαμε αυτή τη δημοσκόπηση. Μόνο που τώρα είναι μεγαλύτερη και καλύτερη και πιο δυνατή από ό,τι είχαμε ποτέ πριν», σημείωσε.

Στραγγαλίζουν οικογένειες

O Trump ξεκίνησε υποσχόμενος να τερματίσει την πολιτική σταδιοδρομία της προέδρου της Βουλής Nancy Pelosi και να αφαιρέσει την εξουσία από τον Biden και τον ηγέτη της πλειοψηφίας στη Γερουσία Chuck Schumer.
«Υπό τον Biden, την Pelosi, τον Schumer και το ριζοσπαστικό Δημοκρατικό Κογκρέσο, η χώρα μας καταστρέφεται ολοσχερώς», είπε ο Trump στο πλήθος.
«Η χώρα μας καταστρέφεται. Ο Biden και οι ακροαριστεροί τρελοί διεξάγουν πόλεμο, συντρίβουν θέσεις εργασίας, καταστρέφουν τις κοινότητες της Πενσιλβάνια και στραγγαλίζουν οικογένειες με αυξανόμενες τιμές όπως δεν έχετε ξαναδεί.
Ο πληθωρισμός κοστίζει στο μέσο νοικοκυριό σχεδόν 800 δολάρια κάθε μήνα. Συγχαρητήρια!
Ποιος διάολο ψήφισε αυτούς τους ανθρώπους; Τι κάνουμε;», είπε καταχειροκροτούμενος.

Να σταματήσουμε την καταστροφή

Ο Trump ξεδίπλωσε την ατζέντα του America First (Πρώτα η Αμερική) για τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης, την προστασία των Αμερικανών, την ασφάλεια των πόλεων
και την υπεράσπιση των γονικών δικαιωμάτων στην εκπαίδευση.
«Τα νότια σύνορα είναι ορθάνοιχτα – εκατομμύρια παράνομοι αλλοδαποί ξεχύνονται στη χώρα μας», τόνισε.
«Υπομένουμε ένα τεράστιο και αιματηρό κύμα εγκληματικότητας. Και η άκρα αριστερά διδάσκει τα παιδιά μας με τη στρεβλή φυλετική και έμφυλη παραφροσύνη στα σχολεία μας.
Εκτός από αυτό, κάνουν φανταστική δουλειά», είπε δηκτικά ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο μόνος τρόπος για να αναστρέψουμε τη ζημιά που έχει κάνει η κυβέρνηση Biden και το δημοκρατικό Κογκρέσο είναι η ψήφος στους Ρεπουμπλικάνους, υπογράμμισε.
«Εάν υποστηρίζετε την παρακμή, την πτώση της Αμερικής, τότε πρέπει να ψηφίσετε τους ριζοσπαστοαριστερούς Δημοκρατικούς. Αν θέλετε να σταματήσετε την καταστροφή της χώρας μας και να σώσετε το αμερικανικό όνειρο, τότε αυτή την Τρίτη, πρέπει να ψηφίσετε Ρεπουμπλικάνους σε ένα τεράστιο κόκκινο κύμα» σημείωσε χαρακτηριστικά.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης