Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γεωργιάδης για το «καλάθι του νοικοκυριού»: Έρχεται ΚΥΑ με διορθώσεις τη Δευτέρα 7/11

Γεωργιάδης για το «καλάθι του νοικοκυριού»: Έρχεται ΚΥΑ με διορθώσεις τη Δευτέρα 7/11

H πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου ήταν ενθαρρυντική, τόνισε ο Άδ. Γεωργιάδης

Σχετικά Άρθρα

Στην έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η οποία θα περιλαμβάνει διορθώσεις στο «καλάθι του νοικοκυριού» , θα προβεί τη Δευτέρα 7/11 το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Αδ. Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ σχετικά με τις διορθώσεις που θα γίνουν, έκανε λόγο για μεγαλύτερες ταμπέλες στα προϊόντα, αλλά και επάρκεια προϊόντων .
«Θα φροντίσουμε να μεγαλώσουμε τη σήμανση στο «καλάθι του νοικοκυριού» και να υπάρχει οπωσδήποτε συνεχής επάρκεια των προϊόντων», είχε γράψει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδ. Γεωργιάδης, στιε 5/11 σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάσης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη το Σάββατο 5/11 ανέφερε ότι θα υπάρξει τροποποίηση στην σήμανση για να είναι πιο εμφανή τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο «καλάθι» κάθε αλυσίδας, θα υπάρχει σήμανση με όλα τα προϊόντα του «καλαθιού» στην είσοδο κάθε καταστήματος, αλλά και «καλάθι» με προϊόντα για άτομα με ειδικές ανάγκες.
Όπως ανέφερε την Κυριακή 6/11 ο κ. Γεωργιάδης, η πρώτη βδομάδα εφαρμογής του μέτρου ήταν ενθαρρυντική.
Υπογράμμισε ότι από την Τετάρτη 9/11 στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου θα παρακολουθούνται οι τιμές των προϊόντων ανά εβδομάδα, ενώ επανέλαβε ότι θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των βιομηχανιών τροφίμων, αφού προηγουμένως λάβει τα αποτελέσματα των ελέγχων της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης