Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 49 ετών διάσημη blogger και ένθερμη οπαδός των εμβολίων Covid

ΗΠΑ: Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 49 ετών διάσημη blogger και ένθερμη οπαδός των εμβολίων Covid
Είχε γίνει γνωστή από τις αναρτήσεις της στο Twitter ότι οι  «αντιεμβολιαστές πεθαίνουν κατά εκατοντάδες»
Σχετικά Άρθρα

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 49 ετών από ανακοπή καρδιάς, η Jullie Powell, επιτυχημένη food blogger και διάσημη στις ΗΠΑ για τη στάση της υπέρ του εμβολιασμού για Covid.
Είχε γίνει γνωστή από τις αναρτήσεις της στο Twitter ότι οι  «αντιεμβολιαστές πεθαίνουν κατά εκατοντάδες».
Την Τρίτη (1/11), ο σύζυγος της Powell  είπε στους New York Times πως η γυναίκα του πέθανε από καρδιακή ανακοπή, χωρίς να δοθούν άλλες πληροφορίες.
Μετά την είδηση του θανάτου της, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επεσήμαναν γρήγορα ένα tweet του Οκτωβρίου του 2021 από την  Powell  στο οποίο φαινόταν σχεδόν να «πανηγυρίζει» για τον Covid-19 σκοτώνοντας «μερικούς από τους σωστούς ανθρώπους».
«Θα υποστήριζα ότι ο COVID σκοτώνει μερικούς από τους σωστούς ανθρώπους. Οι αντιεμβολιαστές  πεθαίνουν κατά εκατοντάδες ( λεγεώνες)», έγραφε η Powell στο Twitter.

 

Η Powell είχε κάνει tweet σχετικά με την με την ενισχυτική δόση του εμβολίου  και ανυπομονούσε να την κάνει, παρά το γεγονός ότι αυτή και ο σύζυγός της είχαν ασθενήσει  από Covid τους τελευταίους μήνες.

Στο τελευταίο tweet της, που έγινε μόλις πριν από επτά μέρες, ανέφερε επίσης ότι ανέπτυξε μια ασθένεια που ονομάζεται «Μαύρη Τριχωτή Γλώσσα».



www.bankingnews.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης