Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η μεγάλη πλεκτάνη και ο τελικός στόχος του σχεδίου Great Reset: Θέλουν να πείσουν ότι ο πόλεμος και ο θάνατος είναι… ειρήνη

Η μεγάλη πλεκτάνη και ο τελικός στόχος του σχεδίου Great Reset:  Θέλουν να πείσουν ότι ο πόλεμος και ο θάνατος είναι… ειρήνη
Ο George Orwell μας προειδοποίησε για αυτές τις στιγμές
Σχετικά Άρθρα
Καταλύτης για τον τελικό σκοπό του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) «Μεγάλη Επαναφορά» (Great Reset) του θιασώτη της παγκοσμιοποίησης Klaus Schwab, φαίνεται να αποτελεί το διαβόητο σχέδιο μείωσης του πληθυσμού.
Ο Ισραηλινός ιστορικός και καθηγητής στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, Yuval Noah Harari, ο οποίος φέρεται να είναι ως το «δεξί χέρι» του Schwab, βρίσκεται σε μια περιοδεία προωθητικής εκστρατείας ενός νέου βιβλίου που θέτει ερωτήσεις όπως: Τι χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους στον πλανήτη, γράφει ο ιστότοπος Noqreport.
Αναφέρεται σε μία αλυσίδα παγκόσμιων γεγονότων, που περιλαμβάνει την πανδημία του κορωνοϊού (Covid-19), την οποία ακολούθησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η τέλεια καταιγίδα 

Υπάρχει επίσης ο εκτοξευόμενος πληθωρισμός, οι διαταραχές στη εφοδιαστική αλυσίδα, οι ελλείψεις τροφίμων, η καταστροφή καλλιεργειών και η συνολική οικονομική αστάθεια – όλα αυτά που στροβιλίζονται σε μια τέλεια καταιγίδα παγκόσμιου σοκ και δέους.
Ο Harari σε video που διέρρευσε αποκαλύπτει πως οι απλοί άνθρωποι έχουν δίκιο να ανησυχούν για το μέλλον γιατί η ζωή τους μπορεί να τελειώσει ανά πάσα στιγμή. Και δεν θα ήταν μεγάλη απώλεια, λέει, γιατί οι μη θιασώτες της παγκοσμιοποίησης είναι «περιττοί».
«Απλώς δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειονότητάς σας», λέει ο Ισραηλινός καθηγητής.
Σε ένα μέλλον που θα διοικείται από «έξυπνους ανθρώπους», συνέχισε ο Harari, οι απλοί άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν φυσικά αυξημένα συναισθήματα άγχους και φόβου ότι θα μείνουν πίσω.
O Harari διακονεί τη θεωρία του «διανθρωπισμού», την «τεχνολογική Κιβωτό του Νώε», που θα αφήσει πίσω της μοιραία τους απλούς ανθρώπους, που δεν θα αφήσουν.

Θεωρίες συνωμοσίας και βιοποικιλότητα;

«Το να μιλάμε για τέτοιου είδους πράγματα κάποτε κοροϊδεύονταν και ονομάζονταν θεωρίες συνωμοσίας, αλλά τώρα έχουμε το σχέδιο που βγαίνει κατευθείαν από τα στόματα της ίδιας της παγκοσμιοποίησης – ευθέως», αναφέρει το Noqreport.
Ο αξιωματούχος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, Alan Gregg , ένας άλλος υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης πρόσφατα δήλωσε ότι ο κόσμος έχει καρκίνο και αυτός είναι η ανθρωπότητα – αποκλείοντας τον εαυτό του, φυσικά.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Bill Clinton εν αγνοία των πολλών, διακήρυξε τη λεγόμενη «βιοποικιλότητα» κατά τη διάρκεια της θητείας του που περιέχει έναν ρητά δηλωμένο στόχο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο, τουλάχιστον ως αρχή.
« Ο George Orwell μας προειδοποίησε για αυτές τις στιγμές», γράφει ο Baxter Dmitry για το Newspunch.
«Είπε ότι θα μας έπειθαν ότι ο πόλεμος είναι ειρήνη. Πόσο δίκιο είχε», τονίζει.
reset_b.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης