Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρά Οικονόμου σε ΣΥΡΙΖΑ: Νιώθει οικεία στο σκοτάδι, γιατί φοβάται το φως

Πυρά Οικονόμου σε ΣΥΡΙΖΑ: Νιώθει οικεία στο σκοτάδι, γιατί φοβάται το φως
Ο ΣΥΡΙΖΑ εφευρίσκει σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν για να θολώσει τα νερά είπε ο κ.Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα

Πυρά στο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Ανδρέα Πάτση εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, ο οποίος κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι εφευρίσκει σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν, για να θολώσει τα νερά.
Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ.Οικονόμου είπε ότι η κυβέρνηση δεν καλύπτει πολιτικά «όποιον δρα εκτός του αξιακού πλαισίου» της.
«Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και αναλαμβάνουμε το κόστος των όποιων λαθών» είπε ο κ.Οικονόμου, ο οποίος αφού υποστήριξε ότι η κυβέρνηση απαντά με τα έργα της, τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει πολιτικά και στηρίζει στελέχη του που έχουν παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο».
«Νιώθει οικεία στο σκοτάδι γιατί φοβάται το φως» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εφευρίσκει σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν για να θολώσει τα νερά και να πλήξει ηθικά της ΝΔ και την κυβέρνηση.
Παράλληλα, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία, σκανδαλολογία και λαϊκισμό τονίζοντας ότι τα κόκκινα δάνεια διογκώθηκαν επί διακυβέρνησής του, καθώς, όπως είπε, ο κ. Τσίπρας πόνταρε στην κατάρρευση της Ελλάδας.
Όπως είπε, «η κυβέρνηση θα συνεχίσει τον αγώνα της για στήριξη των αδυνάτων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης