Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έτοιμο σε 2 χρόνια το εργοστάσιο παραγωγής της τουρκικής Baykar στην Ουκρανία

Έτοιμο σε 2 χρόνια το εργοστάσιο παραγωγής της τουρκικής Baykar στην Ουκρανία
Η εταιρεία κατασκευάζει τα περίφημα drones Bayraktar
Σχετικά Άρθρα

Σε δύο χρόνια αναμένεται να είναι έτοιμο το εργοστάσιο παραγωγής της τουρκικής εταιρείας Baykar, γνωστής για τα drones Bayraktar, στην Ουκρανία όπως ανακοίνωσε ο CEO της Bayraktar, Halyk Bayraktar.
Όπως είπε ο Bayraktar, τα σχέδια της εταιρείας προχωρούν παρά τα εμπόδια που προκάλεσε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
«Τώρα έχουμε το αρχιτεκτονικό σχέδιο.
Η λεπτομερής σχεδιαστική φάση έχει τελειώσει.
Και θα προχωρήσουμε με την κατασκευή... μέσα σε δύο χρόνια θα θέλαμε να το τελειώσουμε» είπε στο περιθώριο της αμυντικής έκθεσης SAHA στην Κωνσταντινούπολη o Bayraktar.
Η ανάπτυξη του drone Bayraktar TB2 αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα σε συγκρούσεις από τη Συρία μέχρι το Αζερμπαϊτζάν και την Ουκρανία φέρνοντας την Baykar στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος
Σημειώνεται πως το TB2 πωλείται σε 24 χώρες περιλαμβανομένης της Πολωνίας ενώ η εταιρία έχει υπογράψει συμφωνίες με πέντε χώρες για την εξαγωγή του πολύ μεγαλύτερου αδελφού του, του Akinci.
Κατά τον Bayraktar, οι παραγγελίες αναμένεται να φτάσουν το 2022 το ένα δισεκατομμύριο, αυξημένες κατά 50% και από τα 650 εκατομμύρια δολάρια το 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης