Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Από τις 16 έως 22 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το 20ό Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος

Κίνα: Από τις 16 έως 22 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το 20ό Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος

Η ηγεσία του κόμματος σχεδιάζει να διαμορφώσει μια νέα στρατηγική στο συνέδριο, λαμβάνοντας υπόψη τη μεταβαλλόμενη κατάσταση στη νέα εποχή, επισήμανε αξιωματούχος

Σχετικά Άρθρα

Το επερχόμενο 20ό Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας θα διεξαχθεί στις 16 - 22 Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας Sun Yeli. το Σάββατο 15 Οκτβρίου 2022.
Η ηγεσία του κόμματος σχεδιάζει να διαμορφώσει μια νέα στρατηγική στο συνέδριο, λαμβάνοντας υπόψη τη μεταβαλλόμενη κατάσταση στη νέα εποχή, είπε ο αξιωματούχος. Ο κύριος στόχος είναι να ληφθούν υπόψη οι νέοι παράγοντες που επηρεάζουν τις οικονομικές εξελίξεις και την ανάπτυξη του κόμματος, καθώς και όλων των πολιτών στην Κίνα.
Το 20ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας θα ανοίξει τις πύλες του στις 16 Οκτωβρίου.
Το συνέδριο θα εκλέξει νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος και της Κεντρικής Επιτροπής για την Επιβολή της Πειθαρχίας και θα κάνει τροποποιήσεις στους Κανονισμούς του Κόμματος.
Μετά από αυτό, θα συγκληθεί η πρώτη ολομέλεια της νέας Κεντρικής Επιτροπής για την εκλογή του Γενικού Γραμματέα του Κόμματος και την ανανέωση του Πολιτικού Γραφείου και της Διαρκούς Επιτροπής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης