Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλία: Απάντηση Meloni σε Berlusconi - «Δεν είμαι εκβιάσιμη»

Ιταλία: Απάντηση Meloni σε Berlusconi - «Δεν είμαι εκβιάσιμη»
«Δεν είμαι εκβιάσιμη», απαντά η Giorgia Meloni στον Silvio Berlusconi
Ηχηρή απάντηση στον Silvio Berlusconi έδωσε η νικήτρια των εκλογών της 25ης Σεπτεμβρίου 2022, Giorgia Meloni, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι "εκβιάσιμη".
"Δεν έχω κάτι να πω. Μόνο ότι από τα σημεία που ανέφερε ο Μπερλουσκόνι έλειπε ένα: ότι δεν είμαι εκβιάσιμη", ανέφερε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του ιταλικού ιδιωτικού καναλιού La7.
Η αναφορά της προέδρου των Αδελφών της Ιταλίας ήταν σε φωτογραφία σημειώσεων που φέρεται να πήρε χθες ο "Καβαλιέρε" στην γερουσία, στις οποίες η Giorgia Meloni χαρακτηρίζεται "υπερφίαλη, προσβλητική, αναιδής και αλαζόνας". Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύθηκε, σήμερα, σε πολλές ιταλικές εφημερίδες.
Όπως υπογραμμίζουν πολλοί παρατηρητές, η ένταση οφείλεται στις επαφές για την σύσταση της νέας κυβέρνησης και σε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Ιταλίδα πολιτικός απέρριψε πολλές προτάσεις του Silvio Berlusconi, με αντικείμενο τα μέλη του κόμματός του προς υπουργοποίηση.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό όμιλο Μπερλουσκόνι, τέλος, η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης μπορεί να δοθεί στην κ. Meloni από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, Sergio Mattarella, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και αν όλα προχωρήσουν χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια, η ορκωμοσία της νέας κυβερνητικής ομάδας θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στις 23 ή στις 24 του μηνός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης