Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις: Η Pfizer παραδέχεται ότι το εμβόλιο της δεν δοκιμάστηκε για πρόληψη μετάδοσης – Τα CDC κρύβουν τις μυοκαρδίτιδες

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις: Η Pfizer παραδέχεται ότι το εμβόλιο της δεν δοκιμάστηκε για πρόληψη μετάδοσης – Τα CDC κρύβουν τις μυοκαρδίτιδες
Η Pfizer παραδέχεται ότι το εμβόλιο για τον COVID-19 δεν δοκιμάστηκε για την πρόληψη της μετάδοσης πριν από την κυκλοφορία

Όσο περνάει ο καιρός… όλο και περισσότερο θα αποκαλύπτεται η αλήθεια περί των εμβολίων…
Πλέον οι άνθρωποι ανά τον κόσμο αφυπνίστηκαν… και έτσι εξηγείται γιατί κατέρρευσε η εμβολιαστική προσπάθεια…
Η άποψη του bankingnews κόντρα στο αφήγημα και κόντρα στην πλειοψηφία της κοινωνίας που πείστηκε για το «δώρο Θεού» όπως παρουσιάστηκαν τα εμβόλια ήταν… ότι πρόκειται για απάτη των φαρμακοβιομηχανιών… τα εμβόλια για τον covid 19 αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά, ενώ προκάλεσαν και πλήθος παρενεργειών…
Οι άνθρωποι δεν έπρεπε να υποχρεωθούν σε εμβολιασμό, έπρεπε κάθε πολίτης να έχει το δικαίωμα επιλογής… και για το λάθος αυτό αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι κυβερνήσεις που έγιναν πλασιέ των φαρμακευτικών εταιριών… το «εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε» του Κυριάκου Μητσοτάκη θα παραμείνει ανεξίτηλο στην ιστορία…

Η Pfizer παραδέχεται ότι το εμβόλιο για τον COVID-19 δεν δοκιμάστηκε για την πρόληψη της μετάδοσης πριν από την κυκλοφορία

Ένα στέλεχος της Pfizer δήλωσε ότι η εταιρία δεν γνώριζε εάν το εμβόλιο της για τον COVID-19 θα σταματούσε την μετάδοση του covid 19.
Ο ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Rob Roos, ρώτησε κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης:
«Το εμβόλιο Pfizer για τον COVID δοκιμάστηκε για να σταματήσει τη μετάδοση του ιού προτού εισέλθει στην αγορά;»
Η Janine Small της Pfizer, πρόεδρος των διεθνών ανεπτυγμένων αγορών, είπε ως απάντηση: «Όχι… Ξέρετε, έπρεπε… πραγματικά να κινηθούμε με την ταχύτητα της επιστήμης για να μάθουμε τι συμβαίνει στην αγορά».

Ο Rob Roos, από την Ολλανδία, υποστήριξε ότι μετά τα σχόλια του στελέχους της Pfizer, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξαπατήθηκαν από τις φαρμακευτικές εταιρείες και κυβερνήσεις.

«Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ένιωσαν αναγκασμένοι να εμβολιαστούν εξαιτίας του μύθου ότι «το κάνεις για τους άλλους», είπε ο Roos.
«Τώρα, αποδείχθηκε ότι ήταν ένα φτηνό ψέμα» και «θα έπρεπε να αποκαλυφθεί».

Τι υποστήριζαν έως πρότινος;

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ έγραψε στα τέλη του 2020 ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα δεδομένα για να καθοριστεί εάν το εμβόλιο θα εμπόδιζε τη μετάδοση και για πόσο καιρό θα προστατεύει από τη μετάδοση του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί το COVID-19.
«Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα για να καθοριστεί πόσο καιρό το εμβόλιο θα παρέχει προστασία, ούτε υπάρχουν ενδείξεις ότι το εμβόλιο αποτρέπει τη μετάδοση του SARS-CoV-2 από άτομο σε άτομο».

Εν τω μεταξύ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, περίπου την ίδια περίοδο, δήλωσε ότι η εταιρεία του δεν είναι «σίγουρη» εάν όσοι λαμβάνουν το εμβόλιο mRNA της θα είναι σε θέση να μεταδώσουν τον COVID-19 σε άλλους ανθρώπους.
«Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί. Δεν είμαστε σίγουροι για αυτό αυτή τη στιγμή».

Η πρώην ιατρική σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Dr. Deborah Birx, τον Ιούνιο αποκάλυψε ότι υπήρχαν στοιχεία τον Δεκέμβριο του 2020 ότι τα άτομα που έλαβαν εμβόλια για τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένου και της Pfizer, θα μπορούσαν να μεταδώσουν τον ιό.

Αρκετοί αξιωματούχοι στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο είχαν ισχυριστεί ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 θα μπορούσαν να αποτρέψουν τη μετάδοση.
Μεταξύ αυτών, ο Πρόεδρος Biden τον Ιούλιο του 2021 παρατήρησε ότι «δεν πρόκειται να κολλήσεις COVID αν κάνεις αυτούς τους εμβολιασμούς».

Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Προεδρίας Biden, Α. Fauci, τον Μάιο του 2021 είπε σε συνέντευξη στο CBS ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι «προστατευμένοι» για τον COVID-19, υποδηλώνοντας ότι δεν μπορούν να μεταδώσουν τον ιό. «Όταν εμβολιάζεστε, όχι μόνο προστατεύετε τη δική σας υγεία και την υγεία της οικογένειας, αλλά συμβάλλετε και στην υγεία της κοινότητας αποτρέποντας την εξάπλωση του ιού σε ολόκληρη την κοινότητα», είχε αναφέρει ο Fauci.
Δύο μήνες αργότερα, στα τέλη Ιουλίου του 2021, ο Fauci είχε αναφέρει ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν να μεταδώσουν τον ιό.

Τα αμερικανικά CDC δεν θα δημοσιεύσουν την μελέτη που αποκαλύπτει ότι τα εμβόλια προκαλούν καρδιακή φλεγμονή

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) δεν θα δημοσιεύσουν την ανασκόπησή τους που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο εμβολιασμός για Covid 19 μπορεί να προκαλέσει καρδιακές φλεγμονές.
Το CDC έχει πραγματοποιήσει μελέτες σχετικά με αναφορές μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό, μια μορφή καρδιακής φλεγμονής, που υποβλήθηκαν στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων παρενεργειών για τα εμβόλια ή σύστημα VAERS.
Αλλά ο οργανισμός λέει ότι ο ομοσπονδιακός νόμος εμποδίζει να δημοσιεύσει αυτά τα αποτελέσματα.
Οι περιλήψεις «θεωρούνται ιατρικά αρχεία που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν πλήρως».

Μία από τις εξαιρέσεις του νόμου λέει ότι οι υπηρεσίες μπορούν να παρακρατούν υλικά που «εξαιρούνται συγκεκριμένα από τη γνωστοποίηση βάσει νόμου, εάν αυτός ο νόμος
(i) απαιτεί τα θέματα να παρακρατούνται από το κοινό κατά τρόπο που να μην αφήνει καμία διακριτική ευχέρεια για το θέμα
ή (ii) καθορίζει συγκεκριμένα κριτήρια για την παρακράτηση ή αναφέρεται σε συγκεκριμένους τύπους θεμάτων που πρέπει να παρακρατηθούν
Τα CDC επισήμαναν τον νόμο για τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας, ο οποίος θεσπίστηκε το 1944 και λέει ότι οι αναφορές τραυματισμών από εμβόλια και άλλες πληροφορίες που ενδέχεται να ταυτοποιήσουν ένα άτομο δεν θα διατίθενται σε κανένα άτομο εκτός από το άτομο που έλαβε το εμβόλιο.

«Συγκάλυψη»

Η άρνηση να δημοσιοποιηθούν τα δεδομένα εγείρει ανησυχίες για τη διαφάνεια, σύμφωνα με την Barbara Loe Fisher, συνιδρύτρια και πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Εμβολίων.

«Η πεισματική άρνηση των αξιωματούχων που ηγούνται των ομοσπονδιακών υπηρεσιών υγείας που είναι αρμόδιες για την προστασία της δημόσιας υγείας να ξεκαθαρίσουν στους Αμερικανούς σχετικά με το τι γνωρίζουν για τους κινδύνους του εμβολίου COVID είναι εκπληκτική».

Τα CDC έχουν χρηματοδοτήσει συστήματα ηλεκτρονικών ιατρικών αρχείων που συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες υγείας και ότι ο οργανισμός μοιράζεται τα δεδομένα με έναν αριθμό τρίτων, όπως επιστήμονες και ερευνητές.
«Ωστόσο, οι αξιωματούχοι του CDC ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να δημοσιοποιήσουν μη ταυτοποιημένες πληροφορίες που αφορούν ιατρικά αρχεία ατόμων, που έχουν υποστεί μυοκαρδίτιδα ή πέθαναν μετά από εμβόλια COVID;
Αυτό μοιάζει με κάλυψη των πραγματικών κινδύνων των εμβολίων κατά του COVID».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης