Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μελέτη αποκαλύπτει πόσο σοβαρά βλάπτει το εμβόλιο mRNA Covid το αίμα, με φωτογραφίες των «ανωμαλιών» που σοκάρουν

Μελέτη αποκαλύπτει πόσο σοβαρά βλάπτει το εμβόλιο mRNA Covid το αίμα, με φωτογραφίες των «ανωμαλιών» που σοκάρουν
Από το σύνολο των δειγμάτων αίματος το 94,23% είχε μη φυσιολογική εικόνα μετά τον εμβολιασμό με mRNA εμβόλιο, επεσήμαναν οι ερευνητές.
Σχετικά Άρθρα

Μελέτη με χρήση μικροσκοπικής ανάλυσης δείχνει τις «ανωμαλίες» που δημιουργήθηκαν στο αίμα ασθενών μετα το εμβόλιο mRNA κατά του κορωνοϊού.
Μια πρόσφατη μελέτη που έγινε με αξιολόγηση από ομοτίμους δείχνει ότι το αίμα ανέπτυξε ανωμαλίες μετά τον εμβολιασμό των ατόμων με εμβόλια Pfizer ή Moderna για τον Covid.
Στη μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο στο International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου για να αναλύσουν το αίμα 1.006 ατόμων και μετά επέλεξαν τέσσερις ασθενείς ως μελέτες περίπτωσης για να καταδείξουν πώς το αίμα που εμβολιάστηκε με εμβόλιο mRNA κατά του Covid, αναπτύσσει σημαντικές ανωμαλίες, μετά τον εμβολιασμό.
«Κατά μέσο όρο, το 5,77% από τα 1.006 άτομα είχαν φυσιολογικά δείγματα αίματος παρά τα συμπτώματα COVID-19.
Το υπόλοιπο 94,23% είχε μη φυσιολογικά δείγματα αίματος, όπως φαίνεται στις 4 περιπτώσεις που επιλέξαμε από τις 12 που ήταν φυσιολογικές, πριν λάβουν οποιοδήποτε εμβόλιο mRNA, αλλά δεν ήταν πλέον φυσιολογικές μετά», επεσήμαναν οι ερευνητές.
Το 100% αυτών παρουσίασαν αλλοιώσεις στο αίμα τους μετά τo εμβόλιο.
1_514.JPG
Η μελέτη συνεχίζει να δείχνει μικροσκοπικές εικόνες σκοτεινού πεδίου που λαμβάνονται πριν και μετά τον εμβολιασμό, με τους ερευνητές να αναφέρουν «περίεργα φαινόμενα στο αίμα», «παραμορφώσεις» και «ανωμαλίες» μετά τη μικροσκοπική εξέταση.
Η παρακάτω εικόνα δείχνει το αίμα ενός ασθενούς πριν από τον εμβολιασμό στα αριστερά (α), με τα κύτταρα του αίματος να φαίνονται να χάνουν σχήμα και να κολλάνε μεταξύ τους στην επόμενη εικόνα (β) ένα μήνα μετά την ένεση mRNA του Pfizer.
«Τα ερυθρά αιμοσφαίρια στα δεξιά (β) δεν είναι πλέον σφαιρικά και συσσωρεύονται όπως στην πήξη», σημείωσαν οι ερευνητές.
«Οι αλλοιώσεις που βρέθηκαν εντοπίζονται μετά τον εμβολιασμό με mRNA εμβόλιο, πιστεύουμε ότι οι παρατηρήσεις όπως απεικονίζονται είναι αδιαμφισβήτητη απόδειξη για τις τροποποιήσεις που παρατηρήθηκαν, καθώς αυτά τα άτομα πέρασαν από το φυσιολογικό προφίλ αίματος σε πολύ ανώμαλο.»
2_398.JPG
Σε άλλες εικόνες δειγμάτων αίματος που ελήφθησαν από έναν 33χρονο άνδρα, φαίνονται οι ίδιες ανωμαλίες.
Όσον αφορά τους ερευνητές, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα «εμβόλια» mRNA είναι πιθανώς υπεύθυνα για τις ανωμαλίες, σημειώνοντας ότι τα εμβόλια φαίνεται επίσης να είναι μολυσμένα με μεταλλικά σωματίδια «που μοιάζουν με οξείδιο του γραφενίου» που μπορεί να είναι υπεύθυνα για τους θρόμβους αίματος.
«Αυτό που φαίνεται αρκετά ξεκάθαρο είναι ότι μεταλλικά σωματίδια που μοιάζουν με οξείδιο του γραφενίου και πιθανώς άλλες μεταλλικές ενώσεις, όπως αυτές που ανακάλυψαν οι Gatti και Montanari… έχουν συμπεριληφθεί στο κοκτέιλ ό,τι οι κατασκευαστές έκριναν σκόπιμο να βάλουν στα λεγόμενα εμβόλια mRNA.», έγραψαν οι ερευνητές.
«Από την εμπειρία μας ως κλινικοί γιατροί, τα εμβόλια mRNA είναι πολύ διαφορετικά από τα παραδοσιακά «εμβόλια» και οι κατασκευαστές τους πρέπει, να ξεκαθαρίσουν τι υπάρχει σε αυτά και γιατί υπάρχει».

3_267.JPG

Συμπερασματικά, τέτοιες απότομες αλλαγές που έχουμε τεκμηριώσει στο προφίλ του περιφερικού αίματος 948 ασθενών δεν έχουν παρατηρηθεί ποτέ μετά τον εμβολιασμό από κανένα εμβόλιο στο παρελθόν, σύμφωνα με την κλινική μας εμπειρία.
Η ξαφνική μετάβαση, συνήθως τη στιγμή μιας δεύτερης έγχυσης mRNA, από μια κατάσταση τέλειας φυσιολογικής κατάστασης σε μια παθολογική, με συνοδευτική αιμόλυση, ορατή συσσώρευση και στοίβαξη ερυθρών αιμοσφαιρίων σε συνδυασμό με το σχηματισμό γιγαντιαίων συσσωματωμάτων ξένων δομών να εμφανίζονται ως υπερδομές της «οικογένειας» γραφενίου, είναι άνευ προηγουμένου.
Στη συλλογική μας εμπειρία και κατά την κοινή μας επαγγελματική γνώμη, η μεγάλη ποσότητα σωματιδίων στο αίμα των ληπτών έγχυσης mRNA είναι ασυμβίβαστη με την κανονική ροή του αίματος, ειδικά σε επίπεδο των τριχοειδών αγγείων.

«Χρειάζονται περαιτέρω μελέτες για τον προσδιορισμό της ακριβούς φύσης και των σκοπών των ξένων σωματιδίων που βρίσκονται στις σταγόνες αίματος του 94% περίπου των δεκτών mRNA που μελετήσαμε.
Από πού προέρχονται και γιατί βρίσκονται σε αυτά τα εμβόλια», παρατηρούν οι γιατροί της μελέτης.
Επίσης, δεν υπάρχει τεκμηρίωση για το χρόνο επαναφοράς του αίματος σε μια φυσιολογική κατάσταση, αν υπάρχει και πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει, γεγονός που είναι ζήτημα ανησυχίας και περαιτέρω μελέτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης