Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin από Κόκκινη Πλατεία: «Η νίκη θα είναι δική μας!» - Δεν κατάφεραν να εξαλείψουν την εθνική συνείδηση των πολιτών στο Donbass 

Putin από Κόκκινη Πλατεία: «Η νίκη θα είναι δική μας!» - Δεν κατάφεραν να εξαλείψουν την εθνική συνείδηση των πολιτών στο Donbass 
Ο Ρώσος πρόεδρος V.Putin διαβεβαίωσε σήμερα, ότι η Ρωσία θα πετύχει «νίκη» στον πόλεμο που διεξάγει ενάντια στην Ουκρανία, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην Κόκκινη Πλατεία στο κέντρο της Μόσχας, για τον εορτασμό της προσάρτησης τεσσάρων ουκρανικών περιφερειών

Ο V. Putin εκφώνησε ομιλία σε μια συγκέντρωση-συναυλία στην Κόκκινη Πλατεία προς τιμήν των αποτελεσμάτων των δημοψηφισμάτων για την ένταξη της Ρωσίας στις περιοχές ΛΔΔ, LPR, Kherson και Zaporozhye.
Ο Ρώσος Πρόεδρος χαρακτήρισε ιστορική την ημέρα υπογραφής των συμφωνιών, ενώ σημείωσε ότι η Ρωσία έδωσε στους κατοίκους αυτών των περιοχών το δικαίωμα επιλογής, και το έκαναν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, για πολλά χρόνια προσπαθούσαν να εξαλείψουν την ιστορική συνείδηση ​​μεταξύ των κατοίκων του Donbass , αλλά διατήρησαν την αγάπη τους για την Πατρίδα.
«Για δεκαετίες προσπάθησαν να εξαλείψουν την ιστορική τους συνείδηση ​​από αυτούς τους ανθρώπους, να καταστρέψουν τις παραδόσεις τους, να τους απαγορεύσουν να μιλούν τη μητρική τους γλώσσα, να απαγορεύσουν τον πολιτισμό - τίποτα δεν πέτυχε.
Αυτοί οι άνθρωποι κουβαλούσαν την αγάπη για την ιστορική τους πατρίδα στις καρδιές τους, την μετέδωσαν στις καρδιές τους. παιδιά», είπε ο Putin σημειώνοντας, ότι όταν η Ρωσία προσχωρεί σε νέα εδάφη, ανοίγει όχι μόνο τις πόρτες, αλλά και την καρδιά.
"Η Ρωσία δεν ανοίγει μόνο τις πόρτες του σπιτιού μας για τους αδελφούς και τις αδερφές μας: ανοίγει την καρδιά της σε αυτούς. Καλώς ήλθατε στο σπίτι", είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας εξαίροντας τη σημασία αυτού του βήματος και για τη Ρωσία. 
Τέλος, σύμφωνα με τον ίδιο, η χώρα με την ένταξη των Kherson, Zaporozhye και Donbass απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη.
"Έχουμε γίνει πιο δυνατοί. Επειδή είμαστε μαζί, η αλήθεια είναι πίσω μας, και υπάρχει δύναμη στην αλήθεια, που σημαίνει νίκη . Η νίκη θα είναι δική μας!" σημείωσε με έμφαση ο Ρώσος Πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης