Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η «κόλαση» στην εφοδιαστική αλυσίδα συνεχίζεται: Και η Ford θύμα της κρίσης, δεν βρίσκει τα μπλε εμπορικά σήματα - Πάνε προς κατάργηση;

Η «κόλαση» στην εφοδιαστική αλυσίδα συνεχίζεται: Και η Ford θύμα της κρίσης, δεν βρίσκει τα μπλε εμπορικά σήματα - Πάνε προς κατάργηση;
Σηματοδοτεί το τελευταίο σε μια μακρά σειρά ζητημάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας που η Ford, καθώς και άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, έχουν υποστεί από την έναρξη της πανδημίας του Covid

Ανάμεσα από τα πιο αξιοσημείωτα στελέχη που έχουν υποστεί προβλήματα από την κρίση στην αλυσίδα εφοδιασμού είναι και η Ford: Η εταιρεία δυσκολεύεται να βρει τα μπλε σήματα υπογραφής της που κοσμούν το μπροστινό μέρος κάθε οχήματος που κατασκευάζει.
Η εταιρεία είπε ότι οι ελλείψεις δεν περιλαμβάνουν μόνο τα σήματα, αλλά και τις πινακίδες που χρησιμοποιεί η εταιρεία για να καθορίσει τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματος στο οποίο είναι τοποθετημένα.
Η εταιρεία ανέφερε για πρώτη φορά δημόσια το ζήτημα σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC.
Σηματοδοτεί το τελευταίο σε μια μακρά σειρά ζητημάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας που η Ford, καθώς και άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, έχουν υποστεί από την έναρξη της πανδημίας του Covid.
Η Tribar Technologies είναι το όνομα της εταιρείας που κατασκευάζει τα σήματα για τη Ford.
Αναγκάστηκε να περιορίσει τις δραστηριότητές της, από τον Αύγουστο, επειδή αποκάλυψε στις κρατικές ρυθμιστικές αρχές ότι είχε «απορρίψει βιομηχανικά χημικά σε ένα τοπικό αποχετευτικό σύστημα».
Τόσο για την επένδυση της ESG σε ηλεκτρικά οχήματα...
Τα νέα έρχονται λίγες μέρες αφότου αναφέραμε ότι η Ford ανέμενε 1 δισεκατομμύριο δολάρια επιπλέον κόστος το τρίτο τρίμην 2022 ο ως αποτέλεσμα «πληθωρισμού και ζητημάτων εφοδιαστικής αλυσίδας».
Η εταιρεία ταλαιπωρείται λόγω ελλείψεων ανταλλακτικών που έχουν επηρεάσει από 40.000 έως 45.000 οχήματα.
Τα μοντέλα που επηρεάζονται είναι κυρίως «φορτηγά και SUV υψηλού περιθωρίου κέρδους» που δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν τους αντιπροσώπους.
Σύμφωνα με το The Detroit News, η Ford "αναμένει να έχει "μεγαλύτερο από τον προγραμματισμένο" αριθμό οχημάτων που θα συναρμολογηθούν αλλά θα περιμένουν ανταλλακτικά στο τέλος του τρίτου τριμήνου λόγω ελλείψεων εφοδιασμού.
Η Ford λέει ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να ολοκληρώσει και να παραδώσει τα οχήματα μέχρι το 4ο τρίμηνο και ότι εξακολουθεί να υπολογίζει 11,5 έως 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε προσαρμοσμένο EBIT για το 2022.

Πάντως, δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το εάν αυτός ο προμηθευτής της Ford εν προκειμένω, βρέθηκε να πετάει τοξικά απόβλητα σε αποχετευτικό σύστημα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης