Διεθνή

Η Shakira θα δικαστεί στην Ισπανία για την υπόθεση φοροδιαφυγής - Αντιμετωπίζει οκτώ χρόνια φυλάκισης

Η Shakira θα δικαστεί στην Ισπανία για την υπόθεση φοροδιαφυγής - Αντιμετωπίζει οκτώ χρόνια φυλάκισης
Οι Ισπανοί εισαγγελείς απαιτούσαν επίσης πρόστιμο 22,5 εκατομμυρίων ευρώ για έξι κατηγορίες εξαπάτησης του κράτους μεταξύ 2012 και 2014

Η ποπ σταρ Shakira αναμένεται να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, καθώς σύμφωνα με εντολή Ισπανού δικαστή θα βρεθεί στο δικαστήριο για φερόμενη φορολογική απάτη 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Η 45χρονη τραγουδίστρια, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην επικαιρότητα, με αφορμή τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ, προειδοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο ότι θα μπορούσε να καταδικαστεί σε φυλάκιση έως και οκτώ ετών, αφού κατηγορήθηκε για φορολογική απάτη.
Οι Ισπανοί εισαγγελείς απαιτούσαν επίσης πρόστιμο 22,5 εκατομμυρίων ευρώ για έξι κατηγορίες εξαπάτησης του κράτους μεταξύ 2012 και 2014.
Η Κολομβιανή σταρ έχει ήδη πληρώσει το ποσό των τριών εκατομμύριων ευρώ στην εφορία, ωστόσο οι εισαγγελείς θέλουν η Shakira να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, εάν κριθεί ένοχη όπως κατηγορείται. Η ημερομηνία της δίκης δεν έχει οριστεί ακόμα, αλλά αναμένεται να διεξαχθεί τους επόμενους μήνες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης