Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση του Schumacher - Τι ανέφερε ο πρώην επικεφαλής της Ferrari

tags :
Η σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση του Schumacher - Τι ανέφερε ο πρώην επικεφαλής της Ferrari
Η ζωή τους άλλαξε στις 29 Δεκεμβρίου 2013 - Πρέπει να ζήσουν τα πάντα διαφορετικά

Η οικογένεια του Michael έχει «αλλάξει τη ζωή της» μετά το ατύχημα του σταρ της F1 στο σκι πριν από σχεδόν μια δεκαετία, σύμφωνα με τον Zan Todd .

Ο πρώην επικεφαλής της Ferrari αλλά και της FIA δήλωσε ότι η οικογένεια Shcumacher έπρεπε να «ζήσει διαφορετικά» μετά το ατύχημα στο χιονοδρομικό κέντρο του Μεριμπέλ.

Οι Schumacher πρέπει να ζήσουν τα πάντα διαφορετικά

Μιλώντας στην Gazzetta dello Sport, ο Τοντ έκανε μια σπάνια ενημέρωση για την οικογένεια Schumacher, με την οποία εξακολουθεί να παραμένει σταθερός φίλος. Είπε χαρακτηριστικά: «Για μένα, είναι προνόμιο να είμαι κοντά, στην οικογένεια με τον Michael, με την Corinna, με τον Mick και την Gina.
Η ζωή τους άλλαξε στις 29 Δεκεμβρίου 2013. Πρέπει να ζήσουν τα πάντα διαφορετικά. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει η εγγύτητα των φίλων. Και το Keep Fighting, το θεμέλιό τους.
Είναι πράγματα που είναι μέρος της ζωής, που είναι πιο σημαντικά από τα αποτελέσματα και τους αγαπημένους μας αγώνες.
Η ζωή, για όλους, δεν είναι μόνο αγώνες», δήλωσε ο ειδικός απεσταλμενός του ΟΗΕ -πλέον- για την οδιγική ασφάλεια.
Ο Zan Todd , ο οποίος υπήρξε team principal της Ferrari επί Schumacher και πραγματικά στενός φίλος της οικογένειας του Γερμανού θρύλου της Formula 1, έχει και κατά το παρελθόν μοιραστεί με τα μέσα ελάχιστες μεν, σημαντικές δε, πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Michael Shcumacher, για τον οποίο, η οικογένειά του έχει επιλέξει να πλέξει ένα πέπλο μυστικοπάθειας.
Ο Τοντ λοιπόν, πριν λίγο καιρό, αποκάλυψε ότι επισκέπτεται τακτικά τον Schumacher και τη σύζυγό του Corinna, μερικές φορές μέχρι και τρεις φορές την εβδομάδα.
Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild, είχε πει χαρακτηριστικά: «Μερικές φορές βλέπουμε ο ένας τον άλλον τρεις φορές την εβδομάδα, μερικές φορές δεν βλεπόμαστε για έναν ολόκληρο μήνα. Είναι φίλοι μου και είμαστε σε συνεχή επαφή. Ό,τι μπορώ να κάνω για την οικογένεια Schumacher, θα το κάνω».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης