Τελευταία Νέα
Πολιτική

«ΠΑΤΡΙΔΑ» το νέο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου – Μαζί του και η Αφροδίτη Λατινοπούλου

«ΠΑΤΡΙΔΑ» το νέο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου – Μαζί του και η Αφροδίτη Λατινοπούλου
Στον νέο σχηματισμό, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα είναι πρόεδρος, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι το πρώην στέλεχος της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία συμπορεύεται με τον κ. Μπογδάνο, μετά τη διάλυση της συνεργασίας του με την «Εθνική Δημιουργία» των Τζήμερου-Κρανιδιώτη

Το όνομα ΠΑΤΡΙΔΑ (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής) έδωσε στο κόμμα του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Twitter.
Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διεγράφη από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» μετά από απόφαση του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη.
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε στο Twitter: «Από σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων η ΠΑΤΡΙΔΑ έχει φωνή. Οι αρχές μας ξεκάθαρες: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία. Δεν συμβιβαζόμαστε.
Μόνο αγωνιζόμαστε. Με σθένος και πίστη. Μαζί. Για την Ελλάδα και για το μέλλον των παιδιών μας».

Δείτε το tweet του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και τον λογότυπο του κόμματος


Αλλά και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μέλος του κόμματος, έκανε σχετική ανάρτηση, με μήνυμα σε βίντεο, γράφοντας: «Ο κόσμος αλλάζει, η Ευρώπη αλλάζει, καιρός να κάνουμε την Ελλάδα μια ισχυρή δύναμη».

Στον νέο σχηματισμό, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα είναι πρόεδρος, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι το πρώην στέλεχος της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία συμπορεύεται με τον κ. Μπογδάνο, μετά τη διάλυση της συνεργασίας του με την «Εθνική Δημιουργία» των Τζήμερου-Κρανιδιώτη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο