Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ στο BN: Η υπόθεση του Γιώργου δεν έχει μπει στο αρχείο, ανυπόστατες οι «πληροφορίες» που διέρρευσαν

Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ στο BN: Η υπόθεση του Γιώργου δεν έχει μπει στο αρχείο, ανυπόστατες οι «πληροφορίες» που διέρρευσαν
Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ καθώς και ο μοναχογιός τους ζητούν όχι μόνο να μάθουν, επιτέλους, την αλήθεια για τη δολοφονία του ανθώπου τους αλλά και να αποδοθεί δικαιοσύνη, οδηγώντας στη φυλακή τους εγκληματίες που στοίχισαν τη ζωή στον μάχιμο αστυνομικό ρεπόρτερ
Της Ελένης Τσιάβο 

Σάλο προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες η «είδηση» που κυκλοφόρησε περί τοποθέτησης στο αρχείο της υπόθεσης δολοφονίας του αείμνηστου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ από τις δικαστικές Αρχές της χώρας.
Ωστόσο, σε απευθείας επικοινωνία με την χήρα του δημοσιογράφου κα Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ, η ίδια διέψευσε τις όποιες πληροφορίες, χαρακτηρίζοντας τις «ως αναληθείς και πως ανυπόστατα, αβίαστα διακινήθηκαν».
Η έρευνα για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος μετά από 17 ολόκληρους μήνες που παραμένει στο «σκοτάδι», συνεχίζεται από τις διωκτικές αρχές.
Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ καθώς και ο μοναχογιός τους ζητούν όχι μόνο να μάθουν, επιτέλους, την αλήθεια για τη δολοφονία του ανθώπου τους αλλά και να αποδοθεί δικαιοσύνη, οδηγώντας στη φυλακή τους εγκληματίες που στοίχισαν τη ζωή στον μάχιμο αστυνομικό ρεπόρτερ.
Το τι κρύβεται πίσω από το στυγνό έγκλημα καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου, με τα σενάρια που επικρατούν να κάνουν λόγο για εμπλοκή της αδίστακτης «Greek Mafia».

Η θέση του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη

Επί του θέματος τοποθετήθηκε τις προηγούμενες ημέρες το ίδιο το Υπουργείο προστασίας του πολίτη μετά την αγανακτισμένη ανάρτηση της χήρας Καραιβάζ όταν διέρρευσε η συγκεκριμένη, ψευδής πληροφορία περί αρχειοθέτησης.
Ο κ. Θεοδωρικάκος ενημέρωσε τη χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου για όλα τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Κύκλοι της Κατεχάκη ανέφεραν για τη συνάντηση:
«Η εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι μία, πάγια και ξεκάθαρη: Καμία διερεύνηση υπόθεσης δολοφονίας δε σταματά εάν δεν εξιχνιαστεί πλήρως, δεν εντοπιστούν οι υπαίτιοι και αποδοθούν στη Δικαιοσύνη.
Η ίδια εντολή ισχύει, προφανώς, και για τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, που διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση ανθρωποκτονίας.
Κάθε απώλεια ζωής είναι μία τραγωδία.
Ένας πόνος ψυχής και μια αγιάτρευτη πληγή για πολλές οικογένειες, αλλά και για την ίδια την κοινωνία.
Η έρευνα σε όλες -ανεξαιρέτως- τις υποθέσεις θα φθάσει μέχρι τέλους.
Μέχρι να φωτιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια, μέχρι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, μέχρι να βρεθούν οι δράστες.
Όσος καιρός και να περάσει.
Είναι ζήτημα ήθους, είναι ζήτημα συνείδησης, είναι ζήτημα πολιτισμού, είναι ζήτημα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, είναι ζήτημα Δικαιοσύνης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης