Διεθνή

Ιταλία - εκλογές: Ψήφισε ο Mattarella - Στις κάλπες και οι Renzi, Letta, Salvini

Ιταλία - εκλογές: Ψήφισε ο Mattarella - Στις κάλπες και οι Renzi, Letta, Salvini
Πού άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα  Mattarella, Renzi, Salvini, Letta
Σχετικά Άρθρα

Στο Παλέρμο της Σικελίας ψήφισε ο Ιταλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Sergio Mattarella, ενώ σε εκλογικό τμήμα του Μιλάνου πήγε για να ψηφίσει ο γραμματέας της Lega, Matteo Salvini.
Μάλιστα, ο Salvini, εξερχόμενος του εκλογικου τμήματος δήλωσε πως «θα είναι μήνες δύσκολοι, με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τους λογαριασμούς της ενέργειας, την αύξηση του κόστους ζωής και των καλοριφέρ. Εδώ και πολλές εβδομάδες, δουλεύουμε, με τους ειδήμονες της Lega, για να είμαστε έτοιμοι και με δυναμική παρουσία, στην Ιταλία και στην Ευρώπη. Όσο περισσότεροι πολίτες ψηφίσουν, τόσο περισσότερη δύναμη θα έχει η νέα κυβέρνηση και το νέο κοινοβούλιο, για να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις αυτές έκτακτης ανάγκης».
O Matteo Salvini σε ανάρτησή του στο Twitter μεταξύ άλλων, έγραψε πως "όποιος δεν ψηφίζει, όποιος δεν επιλέγει, όποιος δεν αγωνίζεται έχει ήδη χάσει. Καλή ψήφος φίλοι! Από αύριο αλλάζουμε".
salvini_1.JPG

Στην Φλωρεντία ο Renzi - Στη Ρώμη ο Letta

Στην λαϊκή συνοικία της Ρώμης Τεστάτσιο ψήφισε ο επικεφαλής του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος και πρώην πρωθυπουργός Enrico Letta.
λεττα_1.JPG

Στην Φλωρεντία άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην πρωθυπουργός, Matteo Renzi, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε πως «εμείς ψηφίσαμε, κάντε το και εσείς, όποια και αν είναι η πολιτική σας θέση. Η αβασίλευτη δημοκρατία στηρίζεται με την προσπάθεια όλων».
renzi.JPG

Τέλος, στη Ρώμη ψήφισε ο πρώην υπουργός οικονομικής ανάπτυξης, Carlo Calenda, o οποίος σε σχετική του ανάρτηση έγραψε "ψηφίστε ελεέθερα χωρίς όρους και φόβους. Η Ιταλία είναι πιο δυνατή από αυτούς που τη θέλουν αδύναμη".
carlenda.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης