Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Η Ρωσία δεν θα ξανακάνει λάθη που υπονομεύουν την κυριαρχία της, δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς

Putin: Η Ρωσία δεν θα ξανακάνει λάθη που υπονομεύουν την κυριαρχία της, δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς
«Δεν θα υποκύψουμε στον εκβιασμό και τον εκφοβισμό» είπε ο Vladimir Putin

Οποιαδήποτε προσπάθεια αποδυνάμωσης της κυριαρχίας της αποτελεί απειλή για τη Ρωσία, είπε ο Vladimir Putin.
«Για 1160 χρόνια, μάθαμε σταθερά ότι είναι θανάσιμα επικίνδυνο για τη Ρωσία να αποδυναμώσει την κυριαρχία της έστω και για λίγο, να εγκαταλείψει τα εθνικά συμφέροντα.
Δεν θα υποκύψουμε στον εκβιασμό και τον εκφοβισμό» είπε ο Putin σε συναυλία με αφορμή την 1160η επέτειο από τη γέννηση του ρωσικού κράτους.
Πρόσθεσε ότι η Ρωσία χτιζόταν επί αιώνες ως κοινό σπίτι για ανθρώπους πολλών εθνικοτήτων και θρησκειών. 
Ταυτόχρονα, υπογράμμισε ότι, παρά τις βάναυσες εισβολές των εχθρών, τον κατακερματισμό και την τραγωδία των εμφύλιων συγκρούσεων που έλαβαν χώρα στη ρωσική ιστορία, οι ζοφερές περίοδοι αντικαθίστανται πάντα από στάδια αναβίωσης.
«Οι ηρωικές γενιές του λαού μας ξεπέρασαν δυσκολίες και κακουχίες, ξεπέρασαν όλες τις δοκιμασίες, δημιούργησαν, αύξησαν το μεγαλείο της Πατρίδας μας και κάλυψαν τα ονόματά τους με δόξα», είπε ο πρόεδρος.
Ο αρχηγός του ρωσικού κράτους είπε ότι κανείς δεν θα μπορούσε να καταστρέψει αξίες όπως η πίστη στην αλήθεια και τη δικαιοσύνη, η συμπόνια, η ετοιμότητα να αναζητήσει ευημερία όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά για ολόκληρη τη χώρα.
«Κανείς δεν είναι ποτέ σε θέση να απαγορεύσει ή να καταργήσει τον μοναδικό μας πολιτισμό και τον πλουσιότερο πολιτισμό μας», είπε.
Ο Putin σημείωσε επίσης την πρωτοτυπία του ρωσικού πολιτισμού.
«Και για την Πατρίδα μας, για την Πατρίδα μας, την οποία έχουμε, για την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την κυριαρχία μας, για τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας, θα πολεμήσουμε, θα τα υπερασπιστούμε και θα τα υπερασπιστούμε στο όνομα των προγόνων μας και των απογόνων μας, για χάρη της Ρωσίας, της μεγάλης ιστορίας της και ενός μεγάλου μέλλοντος», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης