Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση - βόμβα του προέδρου της ΑΑΔΕ Χρ. Ράμμου στην Εξεταστική γα τις υποκλοπές

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση - βόμβα  του προέδρου της ΑΑΔΕ Χρ. Ράμμου στην Εξεταστική γα τις υποκλοπές
Η εξεταστική επιτροπή ερευνά την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ανδρουλάκη με το κακόβουλο λογισμικό Predator και τηι πιθανές ευθύνες του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη
Σχετικά Άρθρα
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών Χρήστου Ράμμου στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση «παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την παράνομη χρήση αυτού στην επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου».
Η κεκλεισμένων των θυρών και σε εφαρμογή των κανόνων της πλήρους μυστικότητας κατάθεσης του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου είχε ξεκινήσει χθες το απόγευμα, διεκόπη και συνεχίσθηκε σήμερα στις δέκα το πρωί.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, ο κ. κ Ράμμος κατά τη διάρκεια της διήμερης κατάθεσης του στην Εξεταστική Επιτροπή υποστήριξε ότι η καταστροφή του «αρχείου Ανδρουλάκη» έγινε με εντολή του παραιτηθέντος διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα, την ίδια ημέρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προέβη σε καταγγελία.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο κ. Ράμμος ανάγνωσε πρακτικό της ΕΥΠ για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του.
Ακόμα πρόσθεσε ότι η αρχική απάντηση του επικεφαλής της ΕΥΠ, Δεμίρη, στο αίτημα της Ανεξάρτητης Αρχής για πρόσβαση στον φάκελο παρακολούθησης Ανδρουλάκη, ήταν ότι δεν ξέρει εάν υπάρχει.
Το μόνο για το οποίο είχε γνώση ήταν ένα έγγραφο του Παναγιώτη Κοντολέοντα και της εισαγγελέως Βασιλικής Βλάχου προς τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας για πιστοποίηση αριθμού.
Επόμενη μάρτυρας που πέρασε την πόρτα της Εξεταστικής Επιτροπής είναι η επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Αλεξάνδρα Ρογκάκου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης