Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Global Research: Σκισμένα τζιν και Great Reset – Οι καιρικές συνθήκες θα είναι το απόλυτο όπλο του μέλλοντος

Global Research: Σκισμένα τζιν και Great Reset – Οι καιρικές συνθήκες θα είναι το απόλυτο όπλο του μέλλοντος
Σίγουρα οι κοινωνίες μπορούν να αντιδράσουν απέναντι σε αυτή την μαζική ύπνωση που επιχειρούν να μας επιβάλλουν δίνοντας χώρο μόνο στο κυρίαρχο αφήγημα…

Μια άκρως ενδιαφέρουσα, αρκετά απομακρυσμένη από τα επίσημα αφηγήματα, ανάλυση δημοσιεύτηκε στο Global Research και στις νέες τάσεις που κυριαρχούν…

Έχετε αναρωτηθεί πώς γίνεται να κυκλοφορούν άνθρωποι, ειδικά νέοι, σχεδόν ομοιογενείς με σκισμένα τζιν;
Φοιτητές και πτυχιούχοι πανεπιστημίου υψηλής μόρφωσης χρησιμοποιούν σκισμένα τζιν αλλά και καθημερινοί άνθρωποι.
Σε σημείο που οι άνθρωποι πληρώνουν περισσότερα για σκισμένα και χρησιμοποιημένα παντελόνια παρά για καινούργια.
Η κοινή λογική έχει εξαφανιστεί εντελώς από το mainstream.

Οι τάσεις, διδάσκονται από τα μέσα ενημέρωσης και την προπαγάνδα – όχι μόνο για εμπορικούς σκοπούς, αλλά και για λόγους στοχευμένης διέγερσης.

Η πλοκή «τους» είναι εξαιρετική.
Η σταδιακή σφυρηλάτηση του μυαλού των ανθρώπων προς μια κατεύθυνση, δημιουργεί ασυνείδητα πρότυπο και σταδιακά επιτυγχάνεται ο απόλυτος έλεγχος.

Ένα άλλο μικρό παράδειγμα: Χρώματα αυτοκινήτου.
Έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες δύο δεκαετίες περίπου, η συντριπτική πλειονότητα των αυτοκινήτων – στην πραγματικότητα περίπου 90% έως 95% – είναι είτε μαύρα είτε άσπρα είτε αποχρώσεις;
Εμείς, οι άνθρωποι, πρέπει να σκεφτόμαστε σε ασπρόμαυρο μοτίβο.

Πριν από περίπου 15 χρόνια, απαντώντας στην παρατήρηση ότι είχε μόνο ασπρόμαυρα αυτοκίνητα, ένας έμπορος αυτοκινήτων χαμογέλασε και είπε, ναι, αυτός είναι ο κανόνας.
Πρόσθεσε ότι περίπου το 90% ή περισσότερο όλων των αυτοκινήτων στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ (και ίσως άλλου) ήταν μαύρα ή άσπρα ή αποχρώσεις.
Σημείωσε, ότι αυτό έγινε επίτηδες για να επηρεάσει τη σκέψη των ανθρώπων.

Ο Dr. Mike Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer και Διευθυντής Έρευνας της Pfizer, καλεί εμάς, τους ανθρώπους, να αντιδράσουμε τώρα, γιατί μετά θα είναι πολύ αργά.
Μεταξύ άλλων καταστροφών, που θα μπορούσαν να σημειωθούν είναι: γεωμηχανική κατάψυξη, πείνα, από τεχνητά δημιουργούμενες ελλείψεις ενέργειας και τροφίμων, μπλακ άουτ, διακοπές επικοινωνίας, lockdown για πολλούς λόγους, περιπολίες της αστυνομίας στους δρόμους και αστικούς πολέμους.

Ο Dr. Mike Yeadon καλεί όλους τους ανθρώπους να φανταστούν το αδιανόητο, δηλαδή ότι έχουμε προδοθεί και συνεχίζουμε να εξαπατώμαστε από τις κυβερνήσεις μας.

Μας προειδοποιεί και συνιστά να υιοθετήσουμε «πειραματικά» τη θέση ότι η κυβέρνησή μας εργάζεται ενεργά για να μας βλάψει, να διαλύσει τη σύγχρονη κοινωνία και να υποδουλώσει όλους τους ανθρώπους σε έναν ψηφιακό ελεγχόμενο ολοκληρωμένο κόσμο. Αν αποδεχτούμε αυτή την πραγματικότητα, όλα όσα ζούμε τα τελευταία 2 ½ χρόνια έχουν νόημα και ταιριάζουν μεταξύ τους.
Δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

Τι αναφέρει ο Dr. Mike Yeadon

Ζούμε κάτω από μια στοχευμένη χειραγώγηση του νου, που οδηγεί σε απόλυτο έλεγχο του νου. Τα βασικά όργανα είναι:

(i) ψεύτες πολιτικούς, τους οποίους εμπιστευόμαστε αφού (πιστεύουμε) ότι τους έχουμε εκλέξει και αφού πληρώνονται από τους φόρους μας

(ii) τα αγορασμένα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσα ενημέρωσης, των οποίων το 90% ανήκει σε πέντε τεράστιες διεθνείς εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης, όλες με το ίδιο σκέλος, χρηματοδοτούμενα όλα από τους ίδιους εταιρικούς κολοσσούς χρηματοδότησης

(iii) μόδα – ναι, μόδα – και επιβεβλημένες τάσεις στον τρόπο ζωής, και

(iv) νεοεφευρεθείσες εκστρατείες φόβου ή «αόρατοι ανύπαρκτοι ιοί» – και

(v) οι πιο πρόσφατες ανακοινωθείσες ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας , από όπου –λένε– πηγάζει ο αστρονομικός πληθωρισμός, για τον οποίο για να καταπολεμηθεί, πρέπει να αυξηθούν τα χρέη.

Όλα είναι ψέματα και οι άνθρωποι τα αγοράζουν.
Ποιος φταίει για όλα αυτά;
Φυσικά η Ρωσία ή μάλλον ο Πρόεδρος Putin.
Άλλο ένα κραυγαλέο ψέμα.

Όλα κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και στην περιφέρεια των υποτελών τους, που ονομάζεται Ευρώπη . από αγορασμένους, συμβιβασμένους και μη εκλεγμένους εγκληματίες πολιτικούς, που απολαμβάνουν να ασκούν την εξουσία στους ανθρώπους.

Απάτη η Πράσινη Ατζέντα

Σας πωλούν επίσης μια «Πράσινη Ατζέντα» - υποτίθεται ότι αποτρέπει την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή.
Ο άνθρακας καθώς και το CO2 είναι χρήσιμος για την υποστήριξη της ζωής.
Χωρίς CO2, δεν υπάρχουν δέντρα, φυτά, ζωή.
Το σημερινό πράσινο είναι το χθεσινό καφέ.
Μας λένε ψέματα, ότι το ανθρωπογενές CO2 καταστρέφει τον πλανήτη μας.
Παρασυρόμαστε ολοένα και πιο γρήγορα σε μια ψηφιακή Παγκόσμια Τάξη (OWO) που σχεδιάζει τον απόλυτο έλεγχο.
Η παγκοσμιοποίηση επικρατεί καθώς δεν κάνουμε τίποτα εναντίον της και σιωπηρά την αφήνουμε να συμβεί.

Ναι, η κλιματική αλλαγή είναι ανθρωπογενής – αλλά όχι για αυτό που πιστεύετε.
Ονομάζεται «γεωμηχανική» – εξαιρετικά εξελιγμένος χειρισμός καιρού.
Το είδος που μας έφερε στον Παγκόσμιο Βορρά, το καλοκαίρι του 2022, ακραία κύματα καύσωνα και περιόδους ξηρασίας, που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ στην καταγεγραμμένη ιστορία, καταστρέφοντας καλλιέργειες τροφίμων, υποδομές και σκοτώνοντας απροκάλυπτα ζώα και ευάλωτους ανθρώπους.

Ή εναλλακτικά – ακραίες ξαφνικές πλημμύρες, καταστροφικές βροχές μουσώνων που δεν έχουν ξανασυμβεί, καταστρέφοντας επίσης τη γεωργία, τις υποδομές και προκαλώντας θανάτους όπως στο Πακιστάν.

O καιρός θα είναι το απόλυτο όπλο του μέλλοντος

Η γεωμηχανική είναι επαρκώς τεκμηριωμένη .
«Οι Τεχνικές Περιβαλλοντικής Τροποποίησης (ENMOD) αποτελούν όργανα «καιρικού πολέμου».
Αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του αμερικανικού στρατιωτικού οπλοστασίου:

«Η τροποποίηση του καιρού θα γίνει μέρος της εσωτερικής και διεθνούς ασφάλειας και θα μπορούσε να έχει επιθετικές και αμυντικές εφαρμογές και ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για αποτρεπτικούς σκοπούς.
Η ικανότητα δημιουργίας βροχοπτώσεων, ομίχλης και καταιγίδων στη γη ή τροποποίησης του διαστημικού καιρού… και η παραγωγή τεχνητού καιρού αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου συνόλου στρατιωτικών τεχνολογιών».

Η στοχευμένη χειραγώγηση του νου – ενέργειες που σας κάνουν να πιστεύετε αυτό που δεν είναι αληθινό, ή αυτό που είναι διαφορετικό από το ορατό, από την τρέχουσα αφήγηση – είναι πάνω από 100 ετών.
Είναι εμφυτευμένο σταθερά στο μυαλό του δυτικού κόσμου μας.

Οι εκστρατείας προδοσίας περιλαμβάνουν

1)Νόμος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας του 1913 – που θέτει τις βάσεις για το δολάριο ΗΠΑ να μετατραπεί σε νόμιμο χρήμα, άσχετο με την οικονομία των ΗΠΑ, που θα παράγεται κατά βούληση και ανάλογα με τις ανάγκες – γίνεται η βάση για τις δυτικές οικονομίες χρέους σε δυτικά νομίσματα, με το τραπεζικό σύστημα να γίνεται ολοένα και πιο κυρίαρχο.
Αν δεν σταματήσει τώρα, τα δυτικά νομισματικά συστήματα θα γίνουν όργανα για να υποδουλώσουν όλους εμάς.

2)Ψυχρός Πόλεμος, τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – μια στοχευμένη εκστρατεία φόβου κατά του κομμουνισμού:
Οι σοβιετικοί έρχονται πρέπει να τους περιορίσουμε.
Το Τείχος του Βερολίνου που μεταφραζόταν στον όρο, το Σιδηρούν Παραπέτασμα , εμπόδιζε τις ιδέες των Σοβιετικών να διαχυθούν στις ελευθερόφιλες δημοκρατίες της Δύσης.

Όλο αυτό το διάστημα, η Σοβιετική Ένωση, νικώντας το Τρίτο Ράιχ του Hitler και κερδίζοντας τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο για τη Δύση, υπέστη τόσο μεγάλη ζημιά από τον πόλεμο που δεν θα μπορούσαν ποτέ, ακόμη κι αν ήθελαν να αποτελέσουν απειλή για την ισχυρότερη Δύση.
Η Σοβιετική Ένωση ήταν αδύναμη.
Ο Ψυχρός Πόλεμος ήταν μια φάρσα, ένα άλλο άθλιο ψέμα, που άνοιξε το δρόμο για την επόμενη Στιγμή στον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας.

3)Καταστροφή της Σοβιετικής Ένωσης, που οδηγεί σε μια Ενιαία Παγκόσμια Τάξη (OWO).
Δεν είμαστε ακόμη εκεί, και ενδείξεις δείχνουν ότι μια ολοένα μεγαλύτερη πλειοψηφία ανθρώπων και χωρών απομακρύνεται από την παγκοσμιοποίηση, μακριά από τα δυτικά οικονομικά και νομισματικά συστήματα, πίσω στην εθνική κυριαρχία και προς την Ανατολή – επιλέγοντας ανατολικές ενώσεις, όπως ο Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO) υπό την ηγεσία Κίνας-Ρωσίας – ο οποίος μέχρι τώρα περιλαμβάνει περίπου τον μισό πληθυσμό του πλανήτη, ελέγχει περίπου 33% του παγκόσμιου ΑΕΠ.

4) 9 Σεπτεμβρίου 2001 – σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους της ελευθερίας, όπως νομίζαμε ότι την ξέραμε – επιβάλλοντας τον σχεδιασμένο νόμο Patriot – στερώντας από τους Αμερικανούς έως και το 90% των ατόμων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, όπως η εφαρμογή του Patriot Act προϋποθέτει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και μπορεί να εφαρμοστεί κατά τη βούληση, με προεδρικό διάταγμα ή απόφαση του Κογκρέσου.
Οι περισσότεροι Αμερικανοί εξακολουθούν να αγνοούν σε ποιο βαθμό τα δικαιώματά τους έχουν περιοριστεί από τον Patriot Act που χρειαζόταν ένα γεγονός όπως η 11η Σεπτεμβρίου για να πραγματοποιηθεί.
Στην Ευρώπη αυτές οι εφαρμογές ήρθαν με αφορμή τον Covid 19.

5)The Great Reset, γνωστό και ως Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 – το απόλυτο σφίξιμο των βιδών γύρω από το λαιμό των κοινωνιών και των ατόμων, μέσω μιας έντονης εκστρατείας φόβου, που βασίζεται σε έναν ψεύτικο, ποτέ απομονωμένο ιό, την εξευτελιστική και επικίνδυνη καταναγκαστική χρήση μάσκας, την κοινωνική αποστασιοποίηση – διαχωρισμός των ανθρώπων μεταξύ τους, lockdown, εργασία από το σπίτι - ταξιδιωτικοί περιορισμοί, διατήρηση των ανθρώπων στη θέση τους, μείωση των επαφών όσο το δυνατόν περισσότερο και σταδιακά επιβάλλονται ολοένα και πιο περιοριστικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένου ενός ψηφιακού ολοκληρωμένου κωδικού QR (ή παρόμοιο) ID – με στόχο τον έλεγχο της ανθρωπότητας.

6)Αυτό, σε συνδυασμό με μια καμπάνια εμβολιασμών μιας πειραματικής και δηλητηριώδους ένεσης mRNA που μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει πλήθος παρενεργειών.
Μαζί με αυτά εάν αναφερθούν οι τεχνητές ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας με όλες τις προεκτάσεις τους η κατάσταση εξελίσσεται σε ζοφερή.

Σίγουρα οι κοινωνίες μπορούν να αντιδράσουν απέναντι σε αυτή την μαζική ύπνωση που επιχειρούν να μας επιβάλλουν δίνοντας χώρο μόνο στο κυρίαρχο αφήγημα…

Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην Senior Economist στην Παγκόσμια Τράπεζα και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για περισσότερα από 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο.
Δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.
Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney «When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis» (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).
Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG).
Είναι επίσης Senior Fellow του Chongyang Institute του Πανεπιστημίου Renmin, στο Πεκίνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης