Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας σε ΣΥΡΙΖΑ: Η αποσπασματική προβολή της φράσης μου διαστρεβλώνει την αλήθεια - Αναφερόμουν στην προσαρμοστικότητα του ανθρώπου ιστορικά

Πέτσας σε ΣΥΡΙΖΑ: Η αποσπασματική προβολή της φράσης μου διαστρεβλώνει την αλήθεια - Αναφερόμουν στην προσαρμοστικότητα του ανθρώπου ιστορικά
"H συγκεκριμένη ήταν μια ατυχής στιγμή", παραδέχτηκε ο Στ. Πέτσας

"Η αποσπασματική προβολή της φράσης μου διαστρεβλώνει την αλήθεια. Είναι προφανές ότι αναφερόμουν στην προσαρμοστικότητα του ανθρώπου ιστορικά", αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στ. Πέτσας, απαντώντας στον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ν. Ηλιόπουλο.
Ο κ. Πέτσας δήλωσε πως "παρά το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να απομονώσει μια φράση μιας συνέντευξης προκειμένου να δημιουργήσει σκόπιμα εντυπώσεις, η συγκεκριμένη ήταν μια ατυχής στιγμή, καθώς έδωσε πράγματι τη δυνατότητα διαστρέβλωσης και μικροπολιτικής εκμετάλλευσης.
Σε κάθε περίπτωση, η αποσπασματική προβολή της φράσης μου διαστρεβλώνει την αλήθεια. Είναι προφανές ότι αναφερόμουν στην προσαρμοστικότητα του ανθρώπου ιστορικά, ενώ στο σήμερα, στην προσαρμοστικότητα όλων μας για να αντιμετωπίσουμε τεράστιες προκλήσεις όπως η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η ενεργειακή κρίση".
¨Επομένως, σε καμία περίπτωση η φράση αυτή δεν αφορούσε τις δαπάνες θέρμανσης για τον φετινό χειμώνα. Για όνομα του Θεού", κατέληξε ο κ. Πέτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης