Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Putin: Οι Ρώσοι στρατιώτες που σκοτώθηκαν στην Ουκρανία, έδωσαν τη ζωή τους για τη Ρωσία

Μήνυμα Putin: Οι Ρώσοι στρατιώτες που σκοτώθηκαν στην Ουκρανία, έδωσαν τη ζωή τους για τη Ρωσία
Δήλωση Putin για τους νεκρούς στα πολεμικά μέτωπα της Ουκρανίας

Οι Ρώσοι στρατιωτικοί που έπεσαν κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία έδωσαν τη ζωή τους για τη Ρωσία, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin κατά τη διάρκεια παράστασης για την Ημέρα της Μόσχας το Σάββατο (10/9/2022).
Σημείωσε ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν «στρατιώτες που αγωνίζονται για την ειρηνική ζωή στο Donbass, κάτοικοι της Μόσχας που διακρίθηκαν κατά την ειδική στρατιωτική επιχείρηση και οικογένειες των αδελφών μας που έπεσαν, δυστυχώς, που έδωσαν τη ζωή τους για τη Ρωσία».
Ο Putin πρόσθεσε ότι διακεκριμένοι γιατροί και δάσκαλοι «που παρείχαν ιατρική βοήθεια και έδωσαν εισιτήρια για τη ζωή σε πολλές γενιές κατοίκων της Μόσχας», καθώς και διάσημες προσωπικότητες της επιστήμης, του πολιτισμού και της τέχνης έχουν επίσης προσκληθεί στην εκδήλωση.
Ειδικοί από τη Μόσχα εργάζονται στο Donetsk και το Luhansk εν μέσω δύσκολων συνθηκών και κάνουν τα πάντα για να προετοιμαστούν για τον χειμώνα, πρόσθεσε ο Putin.
«Ειδικοί από τη Μόσχα επιτελούν ήδη εξαιρετική δουλειά στην αποκατάσταση των πρωτευουσών του Donetsk και του Luhansk, εν μέσω δύσκολων συνθηκών και συχνά διακινδυνεύουν τη ζωή τους. Επισκευάζουν κατεστραμμένα σπίτια, δρόμους, σχολεία, κάνουν τα πάντα για να προετοιμάσουν το Donetsk και το Luhansk για το χειμώνα», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης