Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Προσπαθεί να επιβάλλει ομερτά για τις υποκλοπές – Δεδομένη η ενοχή του

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Προσπαθεί να επιβάλλει ομερτά για τις υποκλοπές – Δεδομένη η ενοχή του
Αυτό που μένει, είναι να απαλλαγεί η χώρα από το πιο βρώμικο σύστημα εξουσίας που γνώρισε από τη μεταπολίτευση και μετά λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

Πυρά κατά του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγορεί ότι προσπαθεί να επιβάλλει ομερτά όσον αφορά την υπόθεση των υποκλοπών εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποστηρίζει πως είναι δεδομένη η ενοχή του.
«Ο κ. Μητσοτάκης που στο διάγγελμά του στις 8 Αυγούστου, μετά τις παραιτήσεις Δημητριάδη - Κοντολέοντα έλεγε «στη Δημοκρατία μας δεν επιτρέπεται να υπάρχουν σκιές», συνεχίζει να κρύβει τα πάντα στο σκοτάδι, μήπως και διασωθεί.

  • Αρνείται να καταργήσει την τροπολογία για την ΑΔΑΕ που δεν επιτρέπει την ενημέρωση των πολιτών εφόσον έχει υπάρξει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους για λόγους εθνικής ασφάλειας.
  • Αρνείται το αίτημα του κ. Ανδρουλάκη να διαβιβαστεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο φάκελος της παρακολούθησης του.
  • Οι πρώην εκλεκτοί του επικαλούνται αντισυνταγματικά το απόρρητο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, που είναι αρμόδια να ελέγχει την ΕΥΠ.
  • Η κα Μπακογιάννη απειλεί δημοσίως με δέκα χρόνια φυλακή όποιον τολμήσει να μιλήσει και σπάσει την ομερτά.
  • Στην εξεταστική επικαλούνται ξανά το απόρρητο και η πλειοψηφία της ΝΔ παίρνει την πρωτοφανή απόφαση να μην διανέμονται καν τα πρακτικά των συνεδριάσεων στα μέλη της.
  • Και σήμερα αποκαλύπτεται ότι η ΕΥΠ έχει καταστρέψει τους φακέλους Ανδρουλάκη - Κουκάκη, κάτι που συνιστά εγκληματική πράξη συγκάλυψης πολιτικών αλλά και ποινικών ευθυνών των εμπλεκομένων.

Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να επιβάλλει ομερτά για να μην αποκαλυφθούν και άλλες πτυχές της παρακρατικής του σπείρας. Η ενοχή του είναι δεδομένη, αυτό που μένει είναι να απαλλαγεί η χώρα από το πιο βρώμικο σύστημα εξουσίας που γνώρισε από την μεταπολίτευση και μετά» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης